07-01-2014, 12:37 AM
سابقه کار بدون سابقه بیمه هم می تونه در کاهش هزینه آزاد سازی مدرک تاثیر داشته باشه؟ سابقه کار رو از شرکت های خصوصی هم میشه گرفت؟
هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه
|
07-01-2014, 12:37 AM
سابقه کار بدون سابقه بیمه هم می تونه در کاهش هزینه آزاد سازی مدرک تاثیر داشته باشه؟ سابقه کار رو از شرکت های خصوصی هم میشه گرفت؟
سال های قبل که اینطور بود و صرف یک نامه اشتغال به کار کفایت می کرد. قاعدتا هم شما می بایست فقط در قبال مدرکتون خدمت کنید و نه خدمت با بیمه. چون بیمه حالت شخصی داره. با این توضیحات نباید قاعدتا شرایطش عوض شده باشه. خصوصی و دولتی بودن هم فرقی نمی کنه. باز برای اطمینان می تونید از بخش فارغ التحصیلان دانشگاهتون هم بپرسید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
25-01-2014, 04:33 AM
با سلام و خسته نباشید
ببخشید من شنیدم برای خرید مدرک باید بعد از سربازی اقدام کرد و تا یک سال بعد از سربازی هم مدرک رو نمیدن آیا صحت داره یا نه؟؟؟در ضمن کسی میدونه برای شروع کردن یه رشته جدید با داشتن یه لیسانس روزانه آیا باید مدرک رو آزاد کرد یا نه آخه من خوندم توی قوانین وزارت بهداشت که برای تحصیل در پزشکی هست نوشته بود که نداشتن تعهد مناطق بومی نمیدونم منظورشون از این جمله یعنی این که برای تحصیل مجدد در یک رشته جدید باید مدرکمون رو آزاد کنیم یا نه؟؟
26-01-2014, 12:33 AM
سلام
میشه یکی به من بگه آیا میشه مدرک کارشناسی را با پول و ارشد را با عدم کاریابی آزاد کرد یعنی از عدم کاریابی برای مدرک گرانتر استفاده کنم؟
26-01-2014, 01:36 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 26-01-2014, 01:36 PM توسط Bruce Wayne.)
(26-01-2014, 12:33 AM)'reza69' نوشته: سلام سلام دوست عزیز تا جایی که من می دونم هیچ منع قانونی وجود نداره که مانع شما بشه که یکی رو با عدم کاریابی و دیگری رو با پول انجام بدین. اما فکر می کنم کار بهتری هم بشه انجام داد و اون اینکه هر دو رو با عدم کاریابی آزاد کنید، من خودم فقط مدرک کارشناسی ام دولتی روزانه بود و به خاطر همین تجربه آزاد سازی دو مدرک رو ندارم، اما شنیدم که کسانی هر دو رو با عدم کاریابی آزاد کردند، اونجور که شنیدم اونها از اداره کار دو نامه گرفته بودند( هر نامه برای یک دانشگاه). بهتره به نظرم در این مورد در تاپیک آزادسازی با عدم کاریابی بپرسید که دوستانی که در این مورد خودشون تجربه داشتند کمکتون کنند. موفق باشید Designing cars consumes you; it has a hold on your spirit which is incredibly powerful. It's not something you can do part time, you have do it with all your heart and soul or you're going to get it wrong
Chris Bangle - Former BMV Chief of Design.
03-02-2014, 11:21 PM
(23-09-2011, 08:11 AM)'Rfdesign' نوشته: ............................................................................................................................................................................................... سلام سلام
من ی خورده قضیه ام پیچیده شده. من ابتدا یه کاردانی گرفتم تو دانشگاه روزانه بعد دوباره کنکور دادم اینبار کارشناسی پیوسته بازم روزانه قبول شدم حالا می خوام مدرکمو آزاد کنم باید واسه دوره کاردانی رو هم حساب کنم؟؟؟؟؟؟
08-02-2014, 11:35 PM
دوستان من که میخام صد در صد بعد از تحصیلم برگردم ایران میشه تعهدی بدم که مدرک رو بهم مجانی بدن؟
فکر نمی کنم چون تنها سه روش واسه آزادسازی مدرک وجود داره که چنین تعهد در بینشون نیست. در صورتی که قصد دارید بعد از تحصیلتون برگردید در عوض می تونید از ارز دانشجویی بهره ببرید.
(08-02-2014, 11:35 PM)'jam' نوشته: دوستان من که میخام صد در صد بعد از تحصیلم برگردم ایران میشه تعهدی بدم که مدرک رو بهم مجانی بدن؟
09-02-2014, 08:13 AM
(08-02-2014, 11:35 PM)'jam' نوشته: دوستان من که میخام صد در صد بعد از تحصیلم برگردم ایران میشه تعهدی بدم که مدرک رو بهم مجانی بدن؟ میتونی وثیقه بزاری و بعد از برگشت تعهدت انجام بدی
05-03-2014, 10:38 PM
دوستان من لیسانسم رو آزاد بودم ارشدم رو سراسری مشهد(ورودی 92) کسی میتونه بگه حدودا چه قدر خرج آزاد سازی مدرکم چقدر میشه؟
|
|