(05-03-2014, 10:38 PM)'sarbaz-sefr' نوشته: دوستان من لیسانسم رو آزاد بودم ارشدم رو سراسری مشهد(ورودی 92) کسی میتونه بگه حدودا چه قدر خرج آزاد سازی مدرکم چقدر میشه؟
دوست عزیز واسه ازادسازی مدرک دانشگاه ازاد که پولی نمیدین.
واسه ازاد کردن مدرک ارشد هم بستگی به رشته داره. نمیدونم هزینه ازاد کردن مدارک سال 1392 وزارت علوم داده بیرون یا نه هنوز ولی واسه هر ترم تقریبا میتونین 1.5 تا 2 میلیون در نظر بگیرین!
اگه دقیقش رو پیدا کردم میذارم لینکش رو. مثلا واسه سال 90 اینجا هست.
در ضمن روشهای دیگری مثل عدم کاریابی هم موجوده که بدون پول میشه ازاد کرد که بحثش جداست و ضوابط خاصی داره. گفتم اطلاع داشته باشین.
بااحترام
واسه ازاد کردن مدرک ارشد هم بستگی به رشته داره. نمیدونم هزینه ازاد کردن مدارک سال 1392 وزارت علوم داده بیرون یا نه هنوز ولی واسه هر ترم تقریبا میتونین 1.5 تا 2 میلیون در نظر بگیرین!
اگه دقیقش رو پیدا کردم میذارم لینکش رو. مثلا واسه سال 90 اینجا هست.
در ضمن روشهای دیگری مثل عدم کاریابی هم موجوده که بدون پول میشه ازاد کرد که بحثش جداست و ضوابط خاصی داره. گفتم اطلاع داشته باشین.
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.