08-01-2015, 03:48 AM
(08-01-2015, 02:19 AM)'bvn' نوشته: سلام . جواب اقامت خویش فرمایی من تا دو ماه و نیم دیگه میاد انشالله . الان ۲۲ ماه از زمانیکه اقدام کردم گذشته . سوالی که داشتم اینه که هزینه زندگی دو نفره ( من و همسرم ) که نه واقعا سختی بکشیم و نه اینکه خیلی خیلی ریخت و پاش داشته باشیم درشهر استکهلم یا یوتبوری چقدر تخمین زده میشه ؟ البته منظورم زندگی دانشجویی نیست . زندگی متاهلی منظورمه که خب نمیشه از همه هزینه ها زد و بالاخره رفاه نسبی برای روزهای اول هم مد نظر هست . میخوام بدونم با ۲۵ تا ۳۰ هزار تا خواسته های من برآورده میشه یا هزینه ام بیشتر از اینا میشه ؟
درود بر شما
بادر آمدی که گفتید در صورت عدم ریخت و پاش اضافه مشکلی نخواهید داشت.
هزینه اجاره خانه در یک آپارتمان 60 متری در محله های سطح پایین شهر در حد 6000 کرون در یوتبوری و 8000 در استکهلم است. اگر بخواهیم در مناطق نسبتا خوب شهر اجاره کنید در حد 4000 یا 5000 کرون دیگر باید اضافه کنید.
هزینه آب و برق و ... تقریبا 400 کرون
هزینه مواد غذایی متوسط در حد ماهیانه 2500 کرون
هزینه رفت و آمد هر نفر تقریبا ماهیانه 800 کرون (متوسط)
هزینه تلفن و موبایل تقریبا ماهیانه 400 کرون برای هر نفر
هزینه اینترنت تقریبا 300 کرون
بنابراین مثلا با 14000 کرون پس از مالیات هم در صورت صرفه جویی میتوانید زندگی را بچرخانید اما اگر بخواهید در محله بهتری خانه بگیرید و ... تقریبا روی 22000 تا 25000 حساب کنید.
برخی هزینه ها هم ناخودآگاه وجود دارد مثلا هزینه گرفتن گواهینامه رانندگی تقریبا 10000 کرون است. یا هزینه خریدهای لازم مثل ابزارآلات منزل و .. هم پیش خواهد آمد. هزینه یک ماشین در حداقل حالت ممکن ماهیانه 1000 کرون بنزین و 500 کرون بیمه و 300 کرون پارکینگ است. هزینه لباس و ... هم جداگانه.
بادر آمدی که گفتید در صورت عدم ریخت و پاش اضافه مشکلی نخواهید داشت.
هزینه اجاره خانه در یک آپارتمان 60 متری در محله های سطح پایین شهر در حد 6000 کرون در یوتبوری و 8000 در استکهلم است. اگر بخواهیم در مناطق نسبتا خوب شهر اجاره کنید در حد 4000 یا 5000 کرون دیگر باید اضافه کنید.
هزینه آب و برق و ... تقریبا 400 کرون
هزینه مواد غذایی متوسط در حد ماهیانه 2500 کرون
هزینه رفت و آمد هر نفر تقریبا ماهیانه 800 کرون (متوسط)
هزینه تلفن و موبایل تقریبا ماهیانه 400 کرون برای هر نفر
هزینه اینترنت تقریبا 300 کرون
بنابراین مثلا با 14000 کرون پس از مالیات هم در صورت صرفه جویی میتوانید زندگی را بچرخانید اما اگر بخواهید در محله بهتری خانه بگیرید و ... تقریبا روی 22000 تا 25000 حساب کنید.
برخی هزینه ها هم ناخودآگاه وجود دارد مثلا هزینه گرفتن گواهینامه رانندگی تقریبا 10000 کرون است. یا هزینه خریدهای لازم مثل ابزارآلات منزل و .. هم پیش خواهد آمد. هزینه یک ماشین در حداقل حالت ممکن ماهیانه 1000 کرون بنزین و 500 کرون بیمه و 300 کرون پارکینگ است. هزینه لباس و ... هم جداگانه.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ