29-11-2013, 04:55 AM
(29-11-2013, 01:39 AM)'ForeverBlue' نوشته:درود
همایون عزیز در پست قبلی مطلب را به خوبی توضیح دادند. من هم این چند نکته را به صحبتهای ایشان اضافه میکنم:
1- بابت بچه میتوانید کمک هزینه نیز بگیرید (در حد ماهی 1000 تا 2000 کرون)
2- بابت خانه نیز میتوانید کمک هزینه بگیرید (البته بستگی به محل زندگی تان دارد)
3- دانشگاه چالمرز در خصوص مسکن برای دانشجویان دکتری در برخی شرایط کمک هایی میکند. میتوانید دقیق تر از استادتان بپرسید.
4- پیشنهاد اکید میکنم خودتان و همسرتان از همان ابتدا به فکر یادگیری زبان سوئدی باشید و آن را برای سال آخر نگذارید (در اداره vuxenutbilding ثبت نام کنید و در کلاسهای رایگان آن شرکت کنید)
سلام ممنون از راهنمایی شما و همچنین همایون عزیز
در مورد کمک هزینه کودک٬ من از کجا می تونم اطلاعات بیشتری بگیرم؟
منظور ازمحل زندگی برای گرفتن کمک هزینه منزل چیه؟(یعنی باید خارج از گوتنبرگ باشه؟؟)
ببخشید بابت سوالها٬ من اطلاعات کمی در مورد سوئد دارم و راستش بر سر یک دوراهی هستم چون همزمان یک بورس هم از استرالیا گرفتم و واقعاً تصمیم گیری برام سخت شده!
بازم ممنون که راهنمایی کردین! اگر دانشجوی دکترای متاهل هم در این فروم باشه خوشحال میشم از تجربیاتشون استفاده کنم!
در مورد کمک هزینه کودک٬ من از کجا می تونم اطلاعات بیشتری بگیرم؟
منظور ازمحل زندگی برای گرفتن کمک هزینه منزل چیه؟(یعنی باید خارج از گوتنبرگ باشه؟؟)
ببخشید بابت سوالها٬ من اطلاعات کمی در مورد سوئد دارم و راستش بر سر یک دوراهی هستم چون همزمان یک بورس هم از استرالیا گرفتم و واقعاً تصمیم گیری برام سخت شده!
بازم ممنون که راهنمایی کردین! اگر دانشجوی دکترای متاهل هم در این فروم باشه خوشحال میشم از تجربیاتشون استفاده کنم!