25-03-2016, 05:24 PM
(25-03-2016, 12:54 PM)sara69 نوشته: سلام روز خوش
سال نو مبارک
اولا خواستم از انجمن خوبتون تشکر کنم که وقت گذاشته و اطلاعات کاملی در اختیار ما میگذارید من خیلی چیزا نمیدونستم که خوشبختانه الان دید بهتری پیدا کردم و صد البته حسرت که چرا زودتر دنبالش نرفتم
من لیسانس برق مخابرات از دانشگاه آزاد دارم با معدل 15.56 و دارم رو زبان کار میکنم مدرک تافل یا ایلتس و نمره GRE و مقاله و... ندارم
تا خودمم اوکی کنم تو این موارد کمه کم یه سالی طول میکشه ,میخواستم بدونم که:
1.من شنیدم ایلتس اروپاییه و تافل آمریکاییه من هنوز مطمن نیستم که کجا میخوام بخونم یا شانس قبولی اصلا دارم با این توصیف من رو کدوم وقت بزارم ؟با توجه به اینکه تلفظ ها فرق داره و تو آزمون خوب مهمه...
2.آزمون GRE سالی یه بار برگزار میشه؟آزمونش انگلیسیه؟یعنی همین درسای تخصصیه رشته اس؟
3.من شانس گرفتن فاند رو چه طوری میتونم ارتقا بدم؟و اینکه خیلی برام مهمه یه دانشگاه خیلی خوب درس بخونم با رنک جهانی زیر 200 که پذیرش با شرایطه من گویا خیلی سخته و همچنین بدون فاند...
4.اگه ارشدو یه دانشگاه خیلی خوب مثل تهران بخونم واسه دکترا اپلای کنم بهتره یا ارشدو برم یه دانشگاه معمولی خارج از کشور؟
خلاصه اینکه من خیلی گیج شدم این روزا چون دقیقا نمیدونم باید از کجا شروع کنم و بهترین کار چیه...
یه دنیا تشکر و باز هم خیلی ممنون از مطالب مفیدتون
سلام،
ورودتون به آکادمیا کافه خوش آمد می گم.
سوالاتتون کلی هست و با کمی مطالعه فروم و جزوه راهنما از این گیجی در می آیید. نگران نباشید همه در شروع کار همین طور هستند و هدف از وجود این فروم هم همینه. جواب سوال هاتون به همون ترتیبی که پرسیدید:
1- شاید سابقا این طور بود که دانشگاه های اروپایی آیلتس ترجیح می دادند و دانشگاه های امریکایی نمره تافل اما الان اینطور نیست و اکثر دانشگاه ها نمره هر دو آزمون قبول دارند. اینکه کدوم آزمون انتخاب کنید تصمیم شخصی شما میشه که با سبک و ساختار کدومشون راحت ترید. می تونید این تاپیک ها رو مطالعه کنید:
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...886#pid886
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...2#pid34452
2- آزمون GRE دو نوع هست: GRE General و GRE Subject. طبیعتا زبان آزمون انگلیسی هست ولی آزمون GRE General علاوه بر سوالات مربوط به درک مطلب و مهارت تجزیه و تحلیل و نوشتن، بخش ریاضی هم داره که دانش ریاضی در سطح دبیرستان براش کافیه. GRE Subject برای همه رشته های تحصیلی نیست و مختص یه تعداد رشته خاص مثل ریاضی، شیمی، فیزیک و ... است که چون رشته شما برق هست نیازی به آزمون GRE Subject ندارید و در صورتی که قصد اپلای برای دانشگاه های امریکا رو دارید باید نمره آزمون GRE General داشته باشید. آزمون GRE General هر ماه چند بار برگزار میشه و آزمون GRE Subject تنها سه بار در سال.
3- شانس پذیرش و فاند گرفتن به عوامل مختلفی مثل نمرات و معدل، نمره آزمون های تافل( ایلتس) و GRE، سابقه کار پژوهشی و تماس با استادها و ... بستگی دارید.
4- معمولا فاند برای مقطع مستر کمتر اعطا میشه بنابراین فکر می کنم با گرفتن مدرک ارشد از یه دانشگاه خوب با رزومه خوب شانس خودتون براس پذیرش در مقطع دکترا با فاند خیلی بیشتر افزایش بدید. در عین حال می تونید تو این فاصله شانس تون برای پذیرش مستر هم امتحان کنید.
موفق باشید.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو.