(26-06-2012, 09:27 PM)maryamseyedi نوشته: سلام دوستاندوست من، به سوالات مشابه شما در این ارسال، این ارسال و این ارسال پاسخ داده شده است. لطفا با جستجو قبل از ارسال سوال جدید، ما را در حفظ پیوستگی مطالب فروم یاری کنید. با تشکر و آرزوی موفقیت
من دانشجوی ارشد زیست شناسی دریا از علوم و تحقیقات تهران(آزاد)هستم. کارشناسی منابع طبیعی-شیلات را با معدل 16 و 47 صدم از دانشگاه علوم و فنون خرمشهر(دولتی). یک مقاله ISI دارم و 1 سال کارآموزی در زمینه ماهیان آکواریومی دارم و موضوع پایان نامه ام هم در این رایطه است. میخاستم بدون با این شرایط برای دکترا کدوم کشور رو به من پیشنهاد میکنید؟
![Smile Smile](https://www.academiacafe.com/pf/images/smilies/smile.gif)
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.