(26-06-2012, 09:27 PM)maryamseyedi نوشته: سلام دوستاندوست من، به سوالات مشابه شما در این ارسال، این ارسال و این ارسال پاسخ داده شده است. لطفا با جستجو قبل از ارسال سوال جدید، ما را در حفظ پیوستگی مطالب فروم یاری کنید. با تشکر و آرزوی موفقیت
من دانشجوی ارشد زیست شناسی دریا از علوم و تحقیقات تهران(آزاد)هستم. کارشناسی منابع طبیعی-شیلات را با معدل 16 و 47 صدم از دانشگاه علوم و فنون خرمشهر(دولتی). یک مقاله ISI دارم و 1 سال کارآموزی در زمینه ماهیان آکواریومی دارم و موضوع پایان نامه ام هم در این رایطه است. میخاستم بدون با این شرایط برای دکترا کدوم کشور رو به من پیشنهاد میکنید؟
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.