19-04-2013, 11:22 AM
(19-04-2013, 10:47 AM)'soheila62' نوشته: سلام ممنون از پاسختون لطفاً مرا راهنمایی کنید
معدل کارشناسی من 14 و فارغ التحصیل از دانشگاه شهید بهشتی هشتم در میل قبلی ذکر کردم که کارشناسی ارشد از دانشگاه شریف نیز می باشم. با توجه به اینکه وارد بازار کار شدم نتوانستم مقاله خارجی داشته باشم اما دارای فرمولاسیون اختراعی در مقیاس صنعتی می باشم می خواستم ببینم این توانایی کمکی در زمینه پذیرش می کند؟ و دیگر اینکه در چه دانشگاههایی در آلمان می تواتم ادامه تحصیل در مقطع دکترا بدهم ؟
سپاسگذارم
دوست عزیز.
[align=right]دانشگاههای مقطع فوق لیسانس برای رشته شما بسیار زیاده، فقط بهتره برای دوره دکتری من 2 مورد پیدا کردم دانشگاههای بوخوم و ارلانگن نورنبرگ که با موسسه تحقیقاتی ماکس پلانک تبادل دانشجو و اموزش دارند. امیدوارم بتونید به این لینک سر بزنید و ببینید دانشگاه در مقطع دکتری دانشجو میگیره یا خیر. ضمن اینکه موقعیت خالی هر از گاهی متغیره ممکنه چند ماه تعریف نشه و یهو ماه بعدی چندین موقعیت خالی ایجاد بشه بنابراین بهتره وب سایت دانشگاه و دپارتمان رو مرتب چک کنید. اون عنوان هم ممکنه در پذیرش موثر باشه اما مهم نظر استاده که ازش خوشش بیاد یا خیر.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public