(22-09-2013, 03:34 PM)'mahnaz103' نوشته:با سلام
من به شخصه همه رو دانلود کردم و هیچ مشکلی پیش نیومد...اگه هنگام دانلود سرعت اینترنت شما یهو کم بشه ممکنه مجبور بشید از اول دانلود کنید اما در کل همه ی فایل ها مثل هم بودند در دانلود و مشکلی برای من به وجود نیومدیادم رفت این رو هم بگم که همه ی فایل ها در همین سایت پرشین گیگ آپلود شدن و کافیه بعد از این که روز پارت مربوطه کلیک کردید و صفحه ی جدید برای دانلود(همان پرشین گیگ ) باز شد روی گزینه ی download که گوشه ی بالای سمت چپ هست کلیک کنید تا براحتی دانلود بشه.باز اگر سوالی بودید بپرسید تا کمکتون کنم.چون من همه رو دانلود کردم...مشکلی نداشت
با تشکر از دوستان Mami و مهناز
ببخشین من مثلا اون 5 تا پارت قسمت چگونگی قانع کننده بودن مطلب رو دانلود کردم ولی هنگام extract وسطش ارور میده مثلا اون pdf رو میاره ولی فیلم ها رو نه؟
مشکل چیه لطفا توضیح بدین؟
ممنون
ببخشین من مثلا اون 5 تا پارت قسمت چگونگی قانع کننده بودن مطلب رو دانلود کردم ولی هنگام extract وسطش ارور میده مثلا اون pdf رو میاره ولی فیلم ها رو نه؟
مشکل چیه لطفا توضیح بدین؟
ممنون
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.