05-06-2012, 01:24 AM
خوندن مطالب این صفحه خالی از لطف نیست.
با آرزوی موفقیت
با آرزوی موفقیت
آنگاه
خورشید سرد شد
و برکت از زمین ها رفت...
خورشید سرد شد
و برکت از زمین ها رفت...
چگونه مقاله علمی بنویسیم
|
05-06-2012, 01:24 AM
خوندن مطالب این صفحه خالی از لطف نیست.
با آرزوی موفقیت
آنگاه
خورشید سرد شد و برکت از زمین ها رفت...
03-08-2012, 02:30 PM
با سلام و خسته نباشید،می خواستم بدونم تعداد نویسندگان در یک مقاله تاثیری روی ارزش اون می تونه بزاره؟ و سوال دوم اینکه آیا اینکه اسم خودم دوم یا سوم باشه تفاوتی داره؟
03-08-2012, 02:52 PM
(03-08-2012, 02:30 PM)afshin.sat نوشته: با سلام و خسته نباشید،می خواستم بدونم تعداد نویسندگان در یک مقاله تاثیری روی ارزش اون می تونه بزاره؟ و سوال دوم اینکه آیا اینکه اسم خودم دوم یا سوم باشه تفاوتی داره؟سلام به فروم خودتون خوش اومدید. علمیش اینه که با توجه به سنگینی کار شما تعداد نویسنده ها ممکنه اضافه بشه.یا بر اساس نوع تقسیم کاری که افراد حین نوشتن مقاله بین خودشون انجام میدن.یعنی طبیعتا اگر مقاله ای بار علمی زیادی نداشته باشه ولی 4-5 تا نویسنده داشته باشه، خب نشونه ی خوبی نیست! حتی وقتی خودتون هم یه مقاله دانلود می خونید که چیز خاصی توش نداره اولین چیزی که به ذهنتون می رسه اینه که : این همه آدم چکار کردن پس؟! البته گاهی هم پیش میاد.بخصوص در کارهایی که مثلا از چندین نرم افزار برای مقایسه خروجی ها استفاده میشه.هر کسی یه نرم افزاری رو مسلط است و کارای مرتبطشو انجام میده و اسمش هم در مقاله میاد. یعنی میخوام بگم که همیشه نمیشه حکم کلی داد.خیلیبه محتویات مقاله بستگی داره. من در بعضی مقالات دیدم که اسامی رو میزنن اما مینویسن که همه به یک اندازه مشارکت داشتیم، پس اسم چندم بودن مهم نیست دیگه. اما در غیر اون صورت، جای اسم شما نشون دهنده ی سهمیه که در اون مقاله داشتی( البته بعضی اساتید رو در ایران کاری ندارم که هیچ کاری نمیکنن اما اسم خودشونو اول مقالت میزنن!) اگر به عنوان اسم سوم حرف یا توضیحی داری، نه هیچ اشکالی نداره.اما اگه نه که هیچی.... ضمنا!اینم کلی عرض کنم که پیشنهاد میکنم در مقالات مرتبط با تزتون اسم اول باشید(یا در نهایت بعد از استادتون باشید) خیلی به نفع شماست. موفق باشید " یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
07-08-2012, 12:15 AM
دوستان من یک مقاله نوشتم درباره (چاقی و لاغری ) میخاستم ببینم چطوری باید این رو داخلی ثبت کنم ؟ کلا نمیدونم باید چیکار کنم میشه راهنمایی کنید ؟
07-08-2012, 12:34 AM
(07-08-2012, 12:15 AM)brotherhood نوشته: دوستان من یک مقاله نوشتم درباره (چاقی و لاغری ) میخاستم ببینم چطوری باید این رو داخلی ثبت کنم ؟ کلا نمیدونم باید چیکار کنم میشه راهنمایی کنید ؟ درود بر شما منظورتون چه نوع مقاله ایی هست؟ کار آزمایشگاهی هم داشتید یا فقط کار تیوری یعنی مروری بوده؟ تنهایی کار کردی یا با افراد دیگه؟ منظورتون از ثبت داخلی چی هست؟ ولی واسه چاپ مقاله باید برید توی سایت ژورنال موردنظر شرایط ارسال مقاله همونجا نوشته، باید اول ببینی چه جورنالی میخای چاپ کنی؟ که با یک استاد مشورت کن که جورنال متناسب با کاره شما بهتون معرفی کنه شاد باشی
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
07-08-2012, 12:36 AM
(07-08-2012, 12:15 AM)brotherhood نوشته: دوستان من یک مقاله نوشتم درباره (چاقی و لاغری ) میخاستم ببینم چطوری باید این رو داخلی ثبت کنم ؟ کلا نمیدونم باید چیکار کنم میشه راهنمایی کنید ؟شما اول باید سرچ کنی ببینی کدوم مجلات داخلی به فیلد مورد نظر شما نزدیک هستن و بعد چک کنید که فرمت مورد نظر مجلشون چطوری هست و بررسی کنی که چقدر طول می کشه تا مقالات دریافتیشون رو بررسی و چاپ کنن( تا زمان رو از دست ندید). مابقیش که فرایند ارسال هست و چیز خاصی نداره. موفق باشید " یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
08-08-2012, 06:23 PM
من که گیج شدم اصلا تا حالا اینکارو انجام ندادم ونمیدونم چطوری هست .. ؟؟
منظورم یک نقاله هست که هم مرور داشته هم اطلاعات مفید هم راهکار و هم امار و ارقام .... حالا من میخام این رو در یک مجله داخلی و خارجی چاپ کنم ولی متاسفانه نمیدونم که اصلا باید توی کجا چاپ بشه و چطوری باید ارسال کنم ... حاضرم کسی که بهم کمک کنه و این مراحل رو انجام بده و بهم یاد بده اسمشو توی مقاله بیارم ... (08-08-2012, 06:23 PM)brotherhood نوشته: من که گیج شدم اصلا تا حالا اینکارو انجام ندادم ونمیدونم چطوری هست... ؟؟دوست من، شما در این ارسال اشاره کردید که برای کارشناسی اقدام خواهید کرد و تا جایی که من اطلاع دارم، برای اخذ پذیرش در دوره کارشناسی، هیچ کس در هیچ کجا از شما انتظار مقاله نداره (مگر اینکه برگزیده دوره های خوارزمی و المپیاد باشی که در اون صورت یک امتیاز مثبت است و نه یک الزام)! یعنی اصولا شما نمیتونی بر اساس تحصیلات دبیرستان و بعدش پیش دانشگاهی، در مورد مساله ای که حتی چند واحد درسی در موردش نگذرونده ای، مقاله بنویسی! The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
08-08-2012, 07:16 PM
1 - یعنی نمیشه درباره یک موضوع تحقیق کنه و اگاهیش که بالا رفت یک چیزی بنویسه ؟
2 - حالا که نوشتم چطوری بگین ثبتش کنم ... |
|