27-05-2015, 09:31 AM
(26-05-2015, 10:22 PM)'tahayazdani' نوشته: شما سعی کن دیتا درست بگیری و بعد پابلیش کنی !
پیش خودت فک نکردی از سال ۹۰ تا الان چی شده این وسط؟
من هیچ نگرانی ندارم و علتی هم نداره اما به قول دوستمون زشته اینکارا. بیاین جهان سومی بودنو بزاریم کنار!.
شما هم سعی کن رفتاری پیشه کنی که مردم شما رو دینای نکن
این پست ها باید در جهت کمک باشه نه تخریب و کنایه. درست نیست این طرز فکر
قابل توجه اینکه ادم هایی که پرونده ها رو چک می کنن بسیار ادم های دقیقی هستن و اگه من به خاطر به پست بی اساس نگران باشم که فاتحه..
سعی کن اطلاعات رو درست و کامل نقل و قول کنی نه اشتباه و ناقص و بر اساس حدس و گمان شخصی. به هر حال بهتر دیگه ادامه ندیم. چون اینجا به فروم عمومی هست و شاید کسی واقعا مشکل داشته باشه. بهتره به هم کمک کنیم تا همه به اهدافمون برسیم.
مرسی
دوست محترم
من از اطلاعاتی که شما بصورت خصوصی رد و بدل کردید اطلاعی ندارم. اما با توجه به مطالبی که در این محیط عمومی توی چند پست بالا اومده و از پاسخ های شما برمیاد که شما پر از خشم و ترسی. از چی؟ نمیدونم. به فرض که شوبیز اطلاعاتی که از کیس شما گذاشته درست نبوده. میشه این مطلبو با یه پست با ادب و تمیز اصلاح کرد. مگه ما اینجا با هم جنگ داریم که اینطور برخورد میکنید. اینهمه پرخاش و بی ادبی برای چیه؟ این نوع برخورد شما نتیجه ای جز برهم زدن جو این فروم نتیجه ای نداره. واقعا توی این شرایط که همه با استرس و نگرانی دارن شرایط رو رصد میکنن تحمل اینطور مسایل برای بقیه اعضای این فروم واقعا سخته. یه کم بیشتر دقت کنیم و غیر از خودمون یه کم هم به دیگران فکر کنیم.
من از اطلاعاتی که شما بصورت خصوصی رد و بدل کردید اطلاعی ندارم. اما با توجه به مطالبی که در این محیط عمومی توی چند پست بالا اومده و از پاسخ های شما برمیاد که شما پر از خشم و ترسی. از چی؟ نمیدونم. به فرض که شوبیز اطلاعاتی که از کیس شما گذاشته درست نبوده. میشه این مطلبو با یه پست با ادب و تمیز اصلاح کرد. مگه ما اینجا با هم جنگ داریم که اینطور برخورد میکنید. اینهمه پرخاش و بی ادبی برای چیه؟ این نوع برخورد شما نتیجه ای جز برهم زدن جو این فروم نتیجه ای نداره. واقعا توی این شرایط که همه با استرس و نگرانی دارن شرایط رو رصد میکنن تحمل اینطور مسایل برای بقیه اعضای این فروم واقعا سخته. یه کم بیشتر دقت کنیم و غیر از خودمون یه کم هم به دیگران فکر کنیم.