18-12-2013, 11:16 PM
(17-12-2013, 02:29 AM)'nasa90' نوشته: سلام من دانشجوی ترم 5 رشته هوافضا در دانشگاه ازاد نجف اباد هستم.فعلا معدلم 14هستم. وایلتس7دارم.ایا امیدی برای فاند گرفتن هست؟
آیا منظورتون اینه که میخواهید انصراف بدید و در کشور دیگهای دوباره لیسانس شروع کنید؟ گرفتن فاند برای دوره کارشناسی در اغلب کشورها مشکله. به طور خاص من از شرایط امریکا خبر دارم و میدونم که خیلی سخت میشه فاند کامل گرفت. ضمنا شما برای دوره کارشناسی در امریکا به امتحان SAT یا ACT هم نیاز دارید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.