اول مراحل کلی ویزای ازدواج رو بخونید که یک ذهنیت کلی داشته باشید. اگر شما به شکلی بتونید وارد آمریکا بشین و با ایشون ازدواج کنید ایشون می تونند با پر کردن فرم I-130 برای شما درخواست گرین کارت کنند تا وضعیت شما به مقیم تغییر داده بشه. در این مدت چند ماهه (از زمان ازدواج تا مشخص شدن نتیجه) که هنوز مقیم نشدین می تونید درخوست Work Permit و همین طور Travel Document بکنید. اولی به شما این امکان رو میده که در این مدت کار کنید و دومی هم که به برگه عبور معروفه و با پر کردن فرم I-131 امکان درخواستش وجود داره این امکان رو میده که در صورتی که از آمریکا خارج شدین بتونید دوباره وارد بشین.
اینکه چطور وارد آمریکا بشین موضوع جداگانه ای هست. ویزاهای زیادی برای آمریکا وجود داره که به این منظور می تونید زیر انجمن ویزای آمریکا رو بخونید. در بین همه اینها برای شما ویزای توریستی به نسبت ساده تر هست ولی گرفتنش کاملا شانسی هست و نمیشه روی اون حساب ویژه ای باز کرد.
اینکه چطور وارد آمریکا بشین موضوع جداگانه ای هست. ویزاهای زیادی برای آمریکا وجود داره که به این منظور می تونید زیر انجمن ویزای آمریکا رو بخونید. در بین همه اینها برای شما ویزای توریستی به نسبت ساده تر هست ولی گرفتنش کاملا شانسی هست و نمیشه روی اون حساب ویژه ای باز کرد.
(25-04-2015, 04:17 PM)'mania93' نوشته: دوستان لطفا اگر ممکنه منو راهنمایی کنید. من شرایطم مثل دوستان هست . نامزد من در پروسه گرفتن گرین کارد از طریق خانوادشون هستن. چیزی که ذهن من خیلی درگیر کرده این هست که انتظار حدود دو سال تازه بعد از اینکه ایشون برن آمریکا و گرین کارت بگیرن برای من بسیار مشکله. من دنبال راه حلی هستم که بشه این پروسه کوتاه بشه :
1. آیا اگر من هم از طریق یک ویزای غیر مهاجرتی برای مدت کوتاهی وارد آمریکا بشم و انجا در کنار هم ازدواج رو ثبت کنیم تاثیری در روند پرونده داره ؟ با ازدواج میتونم اون ویزای کوتاه مدتم و تمدید کنم ؟
2. از چه طریقی میتونم ویزای غیر مهاجرتی بگیرم ؟ یکی از دوستانم گفت که میتونم برای شرکت در سمینار بدون داشتن مقاله ثبت نام کنم . ممکنه؟ من تو یه شرکت خصوصی با سمت مدیر یکی از بخشها مشغول کارم. اگر تو فاصله اقدام برای آمریکا چند سفر بیزنسی یا برای شرکت در کنفرانس مربوط به شغلم به جاهای دیگه دنیا داشته باشم آیا تاثیری در دریافت ویزای غیر مهاجرتی داره ؟
ممنونم
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -