29-09-2014, 11:53 PM
(29-09-2014, 11:17 AM)'severus57' نوشته:مرسی از اطلاعاتی که در اختیار من قرار دادین. میشه بفرمائید هزینه خدماتشون چقدر بوده و چه میزان طول کشیده تا براتون ویزا صادر بشه و آیا در همون شغلی که کارفرمای آمریکائی درخواست داده بود مشغول هستید و حقوقش منطقی هست یا کارفرماها به خاطر صدور ویزا حقوق پائینی براتون در نظر میگیرن؟
راستش در مورد هزینه اطلاعی ندارم، چون تمام هزینه رو شرکتی که من براشون کار میکردم پرداخت کرد و من اطلاعی در این مورد ندارم. چیزی که از بقیه شنیدم اینه که هزینه حدود ۱۰ الی ۱۵ هزار دلاره. کل کار گرین کارد من از وقتی که آگهی زدند تا موقعی که گرین کارد رو گرفتم حدود یک سال شد.
حقوق من اون موقع کاملا عادی و مطابق استانداردهای موجود بود و حقوق پایینی نمیگرفتم، اما شنیدهام که گاهی ممکنه کارفرماها حقوق متفاوتی بدند.
حقوق من اون موقع کاملا عادی و مطابق استانداردهای موجود بود و حقوق پایینی نمیگرفتم، اما شنیدهام که گاهی ممکنه کارفرماها حقوق متفاوتی بدند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.