رشته شما برای گرفتن پذیرش از امریکا رشته خوبیه و درش فاند نسبتا زیاده، اما معدل شما متوسطه. به همین خاطر باید وقت زیادی روی GRE بذارید تا بتونید نمره خیلی خوبی در این امتحان بیارید. در این صورت شانس پذیرش و فاند بیشتری خواهید داشت. ضمنا این رو فراموش نکنید که در امریکا گرفتن فاند برای مقطع ارشد خیلی مشکلتر از مقطع دکتراست. خیلی از دانشگاههای امریکا به شما اجازه میدهند که از کارشناسی مستقیم برای دکترا اقدام کنید. در این صورت شانس گرفتن فاند شما بالاتر خواهد رفت. اگر قصد این رو دارید که مستقیم برای دکترا اقدام کنید، داشتن حداقل یک مقاله میتونه شانس رو بیشتر بکنه.
شهریه کاملا به دانشگاه بستگی داره و متفاوته، اما برای دانشجویان خارجی معمولا چیزی بین ۱۵ تا ۳۰ هزار دلار در ساله. برای هزینههای زندگی در امریکا هم این موضوع رو ببیند. اگر شما بتونید فاند کامل بگیرید، هزینه شهریه و زندگی شما رو پوشش خواهد داد.
ضمنا توصیه میکنم که حتما جزوه پذیرش که لینکش در منوی آبی بالای صفحه هست رو مطالعه کنید.
شهریه کاملا به دانشگاه بستگی داره و متفاوته، اما برای دانشجویان خارجی معمولا چیزی بین ۱۵ تا ۳۰ هزار دلار در ساله. برای هزینههای زندگی در امریکا هم این موضوع رو ببیند. اگر شما بتونید فاند کامل بگیرید، هزینه شهریه و زندگی شما رو پوشش خواهد داد.
ضمنا توصیه میکنم که حتما جزوه پذیرش که لینکش در منوی آبی بالای صفحه هست رو مطالعه کنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.