07-07-2014, 05:02 AM
(06-07-2014, 01:31 PM)'aftabit' نوشته: سلام امیدوارم عالی باشید
رشته کارشناسی من از رشته های علوم انسانی بوده و بی ارتباط به رشته کارشناسی ارشدم
هدف من زندگی در آمریکابوده و هست و می خام پس از گرفتن مدرک ارشد برای دکترا به آمریکا برم
در حال گذراندن دوره کارشناسی ارشد رشته مهندسی نرم افزار به قصد گرفتن فاند هستم
آیا متفاوت بودن رشته کارشناسی با ادامه یعنی ارشد ممکنه من رو با مشکل مواجه کنه؟
کتاب های آموزشی در زمینه علوم کامپیوتر به زبان فارسی نوشتم ، آیا می تونه کمک بکنه
چاپ کتاب به زبان فارسی کمکی به پرکردن رزومه می کنه؟
در حال حاضر یک سال و نیم به فارغ التحصیلی من وقت هست - گذراندن 26 واحد اضافه که به دلیل یکسان نبودن رشته کارشناسی و کارشناسی ارشدم بوده
چه موقعی از تحصیلم باید اقدام کنم برای فاند؟ ترم آخر؟
از کجا می تونم برای نوشتن مقاله به زبان انگلیسی کمک بگیرم؟ آیا به کسانی که پولی می گیرند و کمک میکنند درایران میشه اعتماد کرد یا خیر؟
متفاوت بودن رشته کارشناسی شما، ممکنه شانس شما رو یک مقدار کمتر بکنه، اما برای گرفتن پذیرش و فاند از امریکا، معدل و نمره GRE مهمترین معیارهاست. اگر معدل کارشناسی ارشد بالا داشته باشید و نمره GRE شما خوب بشه، به نظر من شانس خواهید داشت.
داشتن کتاب میتونه تا حدی کمک کنه، اما کتاب فارسی نوشتن به طور کلی برای گرفتن پذیرش از امریکا خیلی تاثیرش زیاد نیست. البته به هر حال به قول شما یک مقدار رزومه پرکن هست و جنبه مثبت خواهد داشت ولی این طور نیست که بگید مثلا معدل پایین رو جبران میکنه.
در مورد زمان مناسب اپلای کردن، لطفا جزوه سایت و قسمت برنامهریزی برای گرفتن پذیرش رو ببینید.
در مورد نوشتن مقاله میتونید به انجمن مقاله مراجعه کنید. در اونجا اطلاعات اصلی و مهم برای نوشتن مقاله رو پیدا خواهید کرد. به نظر من بهترین راه برای پیدا کردن افرادی که باهاشون مقاله بنویسید، گشتن در بین همکلاسیها و کمک گرفتن از استادهای دانشگاه خودتون هست. من شخصا تجربهای در مورد افرادی که پول میگیرند و در نوشتن مقالات یا گرفتن پذیرش کمک میکنند ندارم، اما متاسفانه موارد زیادی شنیدهام که این افراد به وعدههای خودشون عمل نکردهاند یا مسائل رو خلاف واقعیت نشون دادهاند.
داشتن کتاب میتونه تا حدی کمک کنه، اما کتاب فارسی نوشتن به طور کلی برای گرفتن پذیرش از امریکا خیلی تاثیرش زیاد نیست. البته به هر حال به قول شما یک مقدار رزومه پرکن هست و جنبه مثبت خواهد داشت ولی این طور نیست که بگید مثلا معدل پایین رو جبران میکنه.
در مورد زمان مناسب اپلای کردن، لطفا جزوه سایت و قسمت برنامهریزی برای گرفتن پذیرش رو ببینید.
در مورد نوشتن مقاله میتونید به انجمن مقاله مراجعه کنید. در اونجا اطلاعات اصلی و مهم برای نوشتن مقاله رو پیدا خواهید کرد. به نظر من بهترین راه برای پیدا کردن افرادی که باهاشون مقاله بنویسید، گشتن در بین همکلاسیها و کمک گرفتن از استادهای دانشگاه خودتون هست. من شخصا تجربهای در مورد افرادی که پول میگیرند و در نوشتن مقالات یا گرفتن پذیرش کمک میکنند ندارم، اما متاسفانه موارد زیادی شنیدهام که این افراد به وعدههای خودشون عمل نکردهاند یا مسائل رو خلاف واقعیت نشون دادهاند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.