30-06-2015, 09:50 AM
(29-06-2015, 12:34 PM)morishadmehr نوشته: سلام دوستان و وقت به خیر،
من ارشد مکانیک خوندم با معدل 15. در حال حاضر یه مقاله ISI مستخرج از پایان نامه سابمیتی دارم، یه مقاله-کنفرانس داخلی مستخرج از پایان نامه ام چاپ شده دارم و 4 مقاله ISI با ایمپکت های 1 تا 1.2 هم مستخرج از پروژه کسر خدمت سربازی (پس از فارغ التحصیلی) دارم که اکسپت شده اند و البته میشه تا دو سه مقاله دیگه هم از این پروژه سابمیت کنم تو فرصت باقیمونده.
در مقاله های پایان نامه، اسمم اول خورده و در مقاله های پروژه سربازی، تو دو تاش اسمم دوم (بعد از استاد راهنمای پروژه) و دوتای دیگه سوم و چهارم خورده. موضوع پایان نامه و پروژه خدمت تا حدی مشابهت دارند.
در حال حاضر دارم برای تافل میخونم (دو ماه دیگه آزمون دارم) و بعدش هم برای GRE.
سوال اصلی من اینه که در مورد مقاله ها به ترتیب اولویت از بین موارد زیر چه پارامترهایی مهمتره به طوریکه بدون نیاز به نمره بالای GRE و با تافل بین 80 تا 90، بتونم فاند کامل بگیرم از یه دانشگاه متوسط یا خوب یا ممتاز تو آمریکا؟
مقاله حتما مستخرج از پایان نامه باشه؟ ایمپتک ژورنال؟ محل قرارگیری اسم در مقاله؟ تعداد مقالات؟ سطح کیفی مقاله و ژورنال؟
خیلی ممنون.
برای پذیرش از امریکا معدل و GRE مهمترین معیارها هستند. مقاله داشتن موثره و شانس شما رو بیشتر میکنه، اما اگر نمره GRE شما خوب نباشه شانس شما بسیار پایین میاد، به خصوص این که معدلتون هم بالا نیست. همچنین اگر حدنصاب دانشگاه برای تافل رو نیارید، شانس گرفتن پذیرش بسیار بسیار کم خواهد بود.
در نتیجه توصیه من به شما اینه که از فرصت باقی مونده برای بالابردن نمره GRE استفاده کنید و سعی کنید تا اونجا که ممکنه نمره بالاتری در این امتحان بیارید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.