07-08-2015, 12:07 PM
(06-08-2015, 08:16 PM)AvaKing نوشته: سلام بابکآقا.
میخواستم بدونم کجای فروم مخصوص آدمایی که می خوان transfer بگیرن و بعدِ کنکور برن؟
من خودم الان پیش دانشگاهیام، تصمیم گرفتم فعلا ریسک نکنم و اول یه دانشگاه خوب همین ایران خودمون قبول شم، بعد اگه شد پذیرش بگیرم برم یه دانشگاه تاپ اگه هم نشد که برای ارشد برم. بعضیا می گن transfer کلا میل به غیرممکن می کنه. در این صورت شروع کردن از اول هم برای من ممکنه. در اون صورت چند سال هدر می ره؟
گمونم دو سال؟ اینم بگم من برام بیشتر کیفیت دانشگاه مهمه و نه جاش. کره جنوبی هم بهم پذیرش بده میرم!
وضع ویزا برای transfer چه جوریاس؟
پینوشت: اتفاقا منم میخوام برم نرمافزار، و واقعا دوست دارم برم گوگل. هرچند آروزی entrepreneurship هم دارم ولی خب خیلی امیدی بهش ندارم!
Live long enough to live forever, man
در فروم انجمن جداگانهای برای انتقالی گرفتن نداریم، ولی در انجمن کشورها مطالبی مثل این موضوع وجود داره.
transfer کردن لزوما سادهتر از گرفتن پذیرش نیست و شما باز هم نیاز خواهید داشت که از دانشگاه مقصد پذیرش بگیرید. اگر بعضی از واحدهایی که در ایران پاس خواهید کرد رو دانشگاه مقصد بپذیره، یک مقدار از زمانی که در ایران صرف کردید رو پس خواهید گرفت، ولی اگر دانشگاه مقصد واحدهای شما رو نپذیره تمام اون زمان رو از دست خواهید داد. با توجه به این که دانشگاهها شرایط و مقررات متفاوتی دارند، در این زمینه ریسک وجود داره و من واقعا نمیفهمم که مزیت این کار چیه. اگر میخواهید برای تحصیل کارشناسی برید، بهتر اینه که از همون ابتدای تحصیل، در دانشگاه خارج از کشور شروع کنید. اگر تحصیل کارشناسی رو در ایران شروع میکنید، احتمالا بهتر اینه که مدرک کارشناسی رو بگیرید و بعد برای دوره کارشناسی ارشد پذیرش بگیرید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.