26-11-2012, 01:52 AM
(24-11-2012, 09:18 PM)goodwin نوشته: سلام آقای پژمان,سوال من اینه که مناسبترین شهریه دانشگاه امریکا برای مستر مکانیک الان آیا میدونید چقدره?سلام، دوستان به نکات خوبی اشاره کردند. در تکمیل صحبت ها باید بگم که:
من لیسانس مکانیک از فردوسی با معدل 13.5
یک مقاله isi
یک تالیف کتاب دونفره با پرفسور همون دانشگاه
شانس فاند واسه ارشد هست?
درکل با این قیمتا و صرف حدود 60 ملیون کجا واسه ارشد خوبه بریم که پذیرش دکترا تضمین شه
شهریه دانشگاه های آمریکا خیلی متغیره. من زیر 15 هزار دلار در سال کم دیدم و اکثراً بین حدود 15 هزار تا 30 هزار دلار در سال هست. هزینه زندگی رو هم به هزینه شهریه باید اضافه کنید. با توجه به این موارد و نرخ فعلی دلار، فک نمی کنم آمریکا گزینه خوبی برای شما باشه. چون معدل شما پایین هست و شانس فاندتون هم فعلاً کمه. البته ممکنه با نمرات تافل و GRE خیلی خوب بتونید از جایی فاند بگیرید و یا مثلاً از ترم های دو به بعد. ولی در کل نمی شه خیلی روش حساب کرد.
همونطور که دوستان گفتند هیچ جایی نیست که پذیرش دکترا رو برای شما تضمین کنه. ولی در کل در شرایط مساوی به نظرم درس خوندن در دانشگاه های خارجی معتبر بهتر از ایران هست، چون هم امکانات و ارتباطات بین المللی خوبی دارند، و هم بیشتر شناخته شده هستند. ولی در هر حال هر جایی که فوق می خونید باید معدل و مقاله و نمرات آزمون های زبان خوبی داشته باشید که ضعف معدل لیسانس تون هم جبران بشه. من به نظرم کشورهای اروپایی گزینه خوبی برای شما هستند، چون هم سطح خوبی دارند، و هم ارزونتر از آمریکا هستند.
موفق باشید.