01-08-2014, 01:18 PM
(31-07-2014, 09:15 PM)'amin_mb' نوشته:سلام. سوال اولتون را پیشنهاد می کنم در قسمت مرتبط با مدارک دانشگاه های دولتی بپرسید. دانشگاه های کانادا معمولاً مدارکی که از طرف خود دانشگاه ارسال میشوند را میپذیرد.
در مورد سوال دومتون چه قبل از پذیرش چه بعد از پذیرش چه بعد از اخد ویزای خودتون، در هر شرایطی ازدواج کنید همسرتان مشمول دریافت ویزای همراه چه به صورت ویزیتوری چه به صورت کاری خواهند بود. فقط هر چه تاریخ عقد عقب تر باشد ویزا راحت تر داده خواهد شد. به بیان دیگه برای عقدهای کمتر از یکسال باید آفیسر را مجاب کنید که عقد واقعی بوده. برای سوالات بیشتر پیشنهاد می کنم در انجمن ویزای کانادا سوالاتتان را مطرح بفرمایید.
ارادت
مرسی از پاسخ سریعتون به سوالم.پس در درجه اول خیالم راحت شد که اگر عقد کنم ایشون مشمول ویزای همراه میشن..فقط با توجه به شرایط شخصیمون امکان اینکه همین الان عقد کنیم نیست.ممکنه مثلا 6 ماه قبل از دریافت ویزا این اتفاق بیفته.چون خودم می ترسم ریسک باشه قبل پذیرش عقد کنم و فکر می کنم اول مطمئن بشم که پذیرش می گیرم بعد عقد کنیم.(که با این اوصافی که شما فرمودید حتی قبل پذیرش هم باشه بهتره چونکه تاریخ عقد عقب تر میفته)اما با یکی از دوستان همین وبسایت صحبت می کردم ایشون هم به من گفتند که باید افسر را مجاب کنید و این مسئله رو می تونید با عکس هایی که از قبل با هم داشتید(چون تاریخ دارند) یا حتی چت های فیسبوکتون ثابت کنید.من الان نزدیک یکسال و نیم هست که با ایشون آشنا هستم و عکس های زیادی با هم داریم و خانواده ها هم در جریان هستند.باز هم مرسی از راهنماییتون