27-08-2016, 01:14 AM
کسی جدول هزینه ها برای ورودی 92-93-94 را نداره ؟اون لینکی که صحفه اوله مربوط نیس!!!!
هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه
|
27-08-2016, 01:14 AM
کسی جدول هزینه ها برای ورودی 92-93-94 را نداره ؟اون لینکی که صحفه اوله مربوط نیس!!!!
سلام، متاسفانه بخاطر تعداد زیاد صفحات نتونستم تمام مطالب رو بخونم و ناچارا مجبورم سوالم رو مجزا بپرسم.
من ورودی 86 لیسانس منطقه دو هستم توی گواهی موقتم نه سال تعهد خدمت برام ذکر شده، ورودی ارشد شبانه 91 هستم که بابت اون مشکلی ندارم ولی سوالم در مورد مدرک لیسانسم هست. من از سال 93 کار می کنم که برام بیمه رد شده و شرکتم هم برای مدرک لیسانسم از دانشگاه استعلام گرفته. ولی به صورت مجموع بدون بیمه از سال 88 تا 93 در شرکت خصوصی کار می کردم که از اونجا هم نامه دارم. با توجه به اینکه من دو سال سابقه کار دارم و پنج سال هم از فارغ التحصیلی لیسانسم گذشته و در مقطع کارشناسی هم جزو ده درصد برگزیده معدل ورودی بودم و همینطور با رتبه و درصد کنکورم همون رشته و همون دانشگاه رو از منطقه یک هم قبول می شدم چه طور مبلغ ازاد سازی مدرکم محاسبه میشه؟ از دوستانی که بتونن راهنمایی کنن بی نهایت ممنون میشم.
28-08-2016, 08:18 AM
(28-08-2016, 06:11 AM)mrnzr نوشته: سلام، متاسفانه بخاطر تعداد زیاد صفحات نتونستم تمام مطالب رو بخونم و ناچارا مجبورم سوالم رو مجزا بپرسم.دوست عزیز سلام منظور از تعهد خدمت، خدمت به ارگانهای دولتی است و نه شرکت های خصوصی. بنابراین کار شما هیچ ارتباطی با آزاد سازی مدرکتون نداره. (حتی با در نظر گرفتن بیمه) با توجه به شرایطتون میتونید یکی از راههای آزاد سازی مدرک که تو لینک زیر بهش اشاره شده رو انتخاب کنید. http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...#pid108865 ارادتمند الهام
28-08-2016, 09:49 AM
(28-08-2016, 08:18 AM)szeinalilathori نوشته: دوست عزیز سلام ممنونم از راهنماییتون، با توجه به شرایطم به نظر نتونم از آزاد شدن مدرک با عدم کاریابی اقدام کنم. درسته؟ و اینکه من برای ازاد شدن مدرکم برای تمام 9 سال باید هزینه پرداخت کنم؟
28-08-2016, 10:34 AM
(28-08-2016, 09:49 AM)mrnzr نوشته: ممنونم از راهنماییتون، با توجه به شرایطم به نظر نتونم از آزاد شدن مدرک با عدم کاریابی اقدام کنم. درسته؟دوست عزیز سلام پاسخ سوالاتتون رو میتونید تو چند پست آخر لینک قبلی که براتون ارسال کردم پیدا کنید. متوجه منظورتون بابت شرایط نمیشم. اما میتونید از عدم کاریابی اقدام کنید. بابت هزینه هم اگر بخواید بخرید مدرک رو، وزارت علوم برای هر ورودی مبلغی رو تعیین کرده. به نظرم این مبالغ برای ورودی های قبل از 89-90 خیلی بالا نیست اگر اشتباه نکنم حدود 700-800 بود برای منطقه 1. البته بازم این مسئله رو چک کنید. ارادتمند الهام
28-08-2016, 12:31 PM
(28-08-2016, 06:11 AM)mrnzr نوشته: سلام، متاسفانه بخاطر تعداد زیاد صفحات نتونستم تمام مطالب رو بخونم و ناچارا مجبورم سوالم رو مجزا بپرسم. (28-08-2016, 08:18 AM)szeinalilathori نوشته: دوست عزیز سلام سلام دوست عزیز، سابقه کار شما - چه در شرکت خصوصی چه در نهاد دولتی، چه با سابقه بیمه چه بدون سابقه بیمه- برای کم کردن مدت تعهد خدمتتون محاسبه میشه. فقط باید این سابقه کار شما بعد از فارغ التحصیل شدن از دوره روزانه باشه. بنابراین در مورد شما چون دوره ارشد رو شبانه بودید حتی سابقه کاری در حین تحصیل در دوره ارشد هم برای ادای تعهد لحاظ خواهد شد. فقط کافیه از شرکت هایی که براشون کار کردید گواهی اشتغال به کار بگیرید. همین طور اینکه با رتبه تون منطقه یک هم پذیرفته می شدید در کم کردن مدت تعهد خدمتتون تاثیر داره. پیگیرش باشید. وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو.
31-08-2016, 09:10 PM
(28-08-2016, 12:31 PM)butterfly نوشته: سلام دوست عزیز، ممنونم از اینکه به سوالم پاسخ دادید. من می خوام برای آزاد کردن مدرکم با توجه به توضیحاتتون اقدام کنم. از دوستان شنیدم که باید سابقه تائید شده بیمه ام رو ببرم به دانشگاه تا اون مدت رو محاسبه کنن. با توجه به اینکه فرمودید بدون سابقه بیمه هم می تونم این هزینه رو کاهش بدم الان باید گواهی اشتغال به کارم رو در اون شرکت بگیرم و اون رو هم به دانشگاه ارائه بدم؟ در متن نامه اشتغال همین که ذکر بشه من از تاریخ فلان تا فلان در اون محل کار کردم کافیه؟ خودتون تونستید از این روش استفاده کنید چون اگر اینطور باشه من مدت تعهد کارشناسیم رو دو سال با بیمه و سه سال بدون بیمه سابقه دارم دیگه نباید هزینه ای پرداخت کنم درسته؟
16-11-2016, 12:09 PM
سلام
من و نامزدم دانشجوی سال ارشد رشته سلولی و مولکولی هستیم، نامزدم سربازی هم نرفته، ما میخایم بر دکتری در اولین فرصت اقدام کنیم بر خارج از کشور. میشه راحتترین و کم هزینه ترین راه رو برای آزاد کردن مدارک و سربازی نامزدم بگین؟؟؟ هردو ورودی 89 کارشناسی و 94 ارشد از دانشگاه روزانه ایم.
16-11-2016, 05:48 PM
(16-11-2016, 12:09 PM)mahtab.s نوشته: سلام سلام، کم هزینه ترین راه برای آزاد مدرک دوره روزانه، استفاده از قانون عدم کاریابی هست. برای جزئیات آزاد کردن مدرک با این روش تاپیک آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی رو مطالعه کنید. منتها یکی از شرایط استفاده از این قانون برای آقایون داشتن کارت پایان خدمت هست. بنابراین تا زمانی که نامزدتون سربازی نرفته یا به هر نحوی از سربازی معاف نشده امکان استفاده از این قانون رو نداره متاسفانه. همین طور برای خروج از کشور، آقایونی که کارت پایان خدمت ندارند باید وثیقه بگذارند تا بتونند از کشور خارج بشوند که این هم خودش هزینه لازم داره. برای اطلاعات بیشتر این انجمن رو مطالعه کنید. برای همین من فکر می کنم چون دنبال کم هزینه ترین روش هستید ایشون خدمت سربازی رو بگذرونند و در این مدت می تونید خودتون برای آزمون های زبان که لازمه اماده کنید و رزومه تون رو قوی تر کنید و مدرکتون رو هم از روش عدم کاریابی آزاد کنید. وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو.
17-11-2016, 11:40 AM
(16-11-2016, 05:48 PM)butterfly نوشته: سلام،ممنون از جوابتون، اما اگه بخایم منتظر اتمام سربازی بمونیم باید یک سال بعد از اون هم برای عدم کاریابی منتظر بمونیم. که خیلی دیر میشه. اگه بخایم زودتر بریم تنها راه ما خرید مدرکمونه؟؟ که حدود 20 ملیون میشه و گذاشتن وثیقه برای سربازی از انجایی که ما قصد برگشت داریم، نیاز هست مدرکمونو بخریم، یا با گذاشتن وثیقه و تعهد برگشت و کار تو ایران، میشه مدرکمونو آزاد کنیم؟؟ |
|