(13-10-2017, 11:14 AM)لاله11 نوشته: خیلی ممنونم
واقعیتش اصلا همدردی نمیخوام
ای کاش روزیکه داشتم این راهو انتخاب می کردم فقط یه نفر بهم نقد کرده بود
بله سی سالگی مدرک در دست من خواهد بود و من باید تمام تلاشم رو بکنم که در دوسال آتی مدرکموبگیرم
یه سوال دیگه هم دارم این که اگر من احیانا پذیرش بگیرم امسال تا یه سال میتونم دیفر کنم پذیرشو ؟ البته فاندی که استاد امریکا گفته بهم میدن تی ای دانشگاه هست حدود 1700 تا با کسر مالیات و .. خالص میرسه دستم
میدونم همدردی نمیخواین. من از بعد روانی به این مساله نگاه کردم. کسی که مشکل این چنینی داره و مطرح میکنه در اصل دنبال دو چیز هست. راه حل و یه نوع جواب که تا حدی ارومش کنه.
بله معمولا میشه یه ترم نهایت دو ترم عقب انداخت ولی در مورد فاند شاید نشه این کار رو کرد خیلی وقتا. از دانشگاه مربوطه بپرسید دقیقا بگن و بیشتر در مورد فاند بگید اونم همراه پذیرش دیفر میشه.
نهایت دو ترم البته بعضی دانشگاهها خود پذیرش
اما در مورد این تاپیک از دید من اگر اون مساله تعهد رو میدونستید قبلا که مشکل براتون پیش میاره خب اون قابل تامل هست ولی اگر نمیدونستید و کسی بهتون میگفت فقط اون مورد رو بله حرفتون درست هست.
ولی اینکه اگر یه نفر به من میگفت این کار رو نکن یا اون کار رو بکن گوش میدادین به نظر من به این راحتی هم نیست. این تجربه الان شماست که داره به شما میگه کاش این کار رو میکردم یا کاش یکی به من میگفت.
مثال بزنم: به کسی که تازه رتبه خوبی اورده در رشته مهندسی و داره در یک دانشگاه سراسری شهرستان درس میخونه ترم اولش هست . چیزی در مورد اپلای اصلا نمیدونه بگی فک نکن خبریه ها مدرک رو بگیری در ایران اخرش یا بیکاری یا باید ادامه بدی تا ببینی دوباره چی پیش میاد! اون خودش باید اون راه رو بره تا مقصود این حرف رو بفهمه.
موفق باشید
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.