15-09-2012, 06:59 PM
ببخشید من فرم رو پر کردم که 5 تا کارنامه می خوام اما DHL اصلا به این مسئله ظاهرا کاری نداره و هزینه فرقی نداره !
ارسال کارنامه آزمون آیلتس
|
15-09-2012, 06:59 PM
ببخشید من فرم رو پر کردم که 5 تا کارنامه می خوام اما DHL اصلا به این مسئله ظاهرا کاری نداره و هزینه فرقی نداره !
15-09-2012, 07:38 PM
برای هر یک از مراکز امتحان شما اگر قبل از یک مدت معینی قبل از امتحان (مثلا قبلا برای آیلتس سنجش 36 روز قبل از امتحان بود) که در سایتشون نوشته درخواست کارنامه رایگان بکنین براتون صادر میشه و DHL نمیتونه از پیش خودش پول بیشتر میگیره. اگر طبق دستور العمل و در زمان تعیین شده تقاضای کارنامه رایگان رو ثبت کردین و حالا باز هم میخوان ازتون پول بگیرن با مرکزی که امتحان دادین تماس بگیرین.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.
25-01-2013, 03:43 PM
سلام ، برای نوشتن آدرس دانشگاهها توئ فرمی که برای اسپیکینگ باید برد، باید آدرس graduate office رو از سایت دانشگاهها در اورد؟ یا ادرس دیپارتمان؟
ممنونم
25-01-2013, 05:38 PM
(25-01-2013, 03:43 PM)gity68 نوشته: سلام ، برای نوشتن آدرس دانشگاهها توئ فرمی که برای اسپیکینگ باید برد، باید آدرس graduate office رو از سایت دانشگاهها در اورد؟ یا ادرس دیپارتمان؟هر دانشگاه قوانین خودش رو دارد. آدرسی رو بدهید که دانشگاه مورد نظر خواسته مدارک به اونجا ارسال شوند. Whether you think you can or can't, you are right
01-01-2014, 02:40 PM
دوستان کسی تجربه جدید از آیلتس تهران نداره؟
هنوز هم نمیزارن مدارک خودت رو به همراه کارنامه پست کنی؟
16-01-2014, 01:43 PM
سلام
من در تاریخ 26 سپتامبر آزمون آیلتس دادم و در تاریخ 27 نوامبر جواب اصلاحیه نمره آزمونم اومد که در نتیجه اون نمره امتحان اسپیکینگم 0.5 بالاتر رفت. از طرف دیگه هم موقع پر کردن فرم اپلیکیشن قبل از امتحان آیلتس،اونجایی که می شد آدرس 4 دانشگاه رو نوشت که به صورت رایگان نمره ریپورت شه،من قسمتی از آدرس دانشگاه مورد نظرم رو اشتباه نوشتم. حالا سوالم اینه:آیا برای ارسال مدرک زبانم حتما باید جداگونه از طریق خود مرکز آزمون آیلتس ، نمره آیلتسمو بفرستم یا اینکه می شه یه پرینت از نمره ی آیلتسم گرفت و با سایر مدارک ترجمه شدم تو پاکت گذاشت و فرستاد؟
24-10-2014, 07:10 PM
سلام. من دو روز پیش دو نمره به دانشگاهای McGill و Alberta ریپورت کردم (البته به صورت آنلاین و نه پستی). هنوز هیچ تغییری در پروفایلم ایجاد نشده. این امر طبیعیه و یا من نکته ای رو از دست دادم؟
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers
26-10-2014, 01:34 PM
هنوز هیچ تغییر در پروفایلم در دانشگاه McGill ایجاد نشده. این صفحه ای است که گفته آنلاین بفرستید.
http://www.mcgill.ca/gradapplicants/appl...roficiency و به گفته Operator که در سنتر نمره رو ریپورت می کرد. تنها یک گزینه برای دانشگاه McGill وجود داره و بنابراین این کارنامه در هر صورت به دستشون رسیده. نیازه که در سامانه اشاره کنم که من نمره ریپورت کردم، چرا اینجا Confirm نشده؟ همچین مطلبی هم در مورد یکی از رفرنس هام داشتم و ایمیل به دستشون نمیرسید. در سامانه پیام دادم که ایمیل به ایشون نرسیده و کمتر از یکساعت (با توجه به اینکه ساعات اداری بود) ایمیل به رفرنسم رسید. .Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers
29-10-2014, 02:45 AM
درود
با توجه به سطح نه چندان بالای زبانم اگه بخوام بهمن اولین امتحان آیلتسمو بدم، با توجه به تموم شدن مهلت اقدام برای خیلی از دانشگاه ها و یا این احتمال که ممکنه نمره لازمو نیارم، امکانش هست 5 تا کارنامه اضافی رو خودم بگیرم و چند ماه بعد به همراه مدارک دیگه از طریق پست دلخواهم بفرستم؟ راستش بحث هزینه خیلی واسم مهمه پیشاپیش مچکرم
06-11-2014, 10:24 PM
پست قبلیم نشون میده که وضیعت اپلیکیشن من در دانشگاه McGill چطوریه. در اپلیکیشن که میبینم انگار هنوز نمرم نرسیده به دستشون. با توجه به اینکه ریپورت آنلاینه، نباید اینقدر طور بکشه. ایمیل به مسئول Admission ارسال کردم و ایشون هنوز جواب ندادن. نمیدونم حالا باید همچنان منتظر باشم و یا برم سنتر پیگیری کنم. مطمئناً سنتر از من میخاد که با دانشگاه چک کنم. تمام تلاشم بر این بود که زود اپلیکشنم رو تکمیل کنم، اما با این وضع انگار تا خود ددلاین معطل اینها هستم. در کل تحصیلات تکمیلی دانشگاه McGill رو در مقایسه با سایر دانشگاها بی نظم تر دیدم.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers
|
|