26-05-2012, 09:21 PM
ایالت نیویورک
با فرض اینکه SSN هم داشته باشید
کدومش مقرون به صرفه تره
با فرض اینکه SSN هم داشته باشید
کدومش مقرون به صرفه تره
خرید تلفن همراه در امریکا
|
27-05-2012, 03:59 AM
(26-05-2012, 09:21 PM)PAR!SA نوشته: من خودم از Straight Talk استفاده میکنم۳۰ $ ماهی میدم ۱۰۰۰ دقیقه ۱۰۰۰ تا TEXT و ۱۰۰۰ مگابایت اینترنت داره و کل آمریکا رو پوشش میده. کرییر این شرکت همون At & Tدلیل اینکه قراردادی استفاده نکردم این هستش که وقتی قرار داد میبندین هر ماه باید پول بدید! من استفاده زیادی ازش نمیکنم پس بهش احتیاجی نداشتم! گوشیمم سامسونگ اندروید هستش که باهاش همه کار میکنم! لذا اصلا احتیاجی نبود به قرار دادی!
01-12-2012, 09:01 AM
(26-05-2012, 08:36 PM)Mike نوشته: کدوم ایالت؟ بعضی از اپراتورها فقط چنتابرای خرید سیم کارت ، لازم به داشتن SSN نیست. با تشکر
31-12-2012, 03:33 AM
سلام
یکی از دوستان میگفت که به جای بستن قرارداد و گرفتن گوشی بهتره یک گوشی unlocked از آمازون خرید و بعد یک پلن ساده مثلا از t-mobile گرفت اگر که فرد احتیاجی به دیتا نداره چون گوشی که بعد از قرار داد به شما میدن locked هست (با At & T تجربه داشت خودش) خیلی ها هم میگن Prepaid نگیرین نمیصرفه و قرار داد بهتره. درحالی که من خیلی از دانشجو ها رو دیدم که از این سرویس استفاده می کنن. الان برای خود من جای سوال هست که بهترین گزینه از بین family plan، گرفتن یک سیم کارت از t-moblie و استفاده گوشی فعلیم، بستن یک قرار داد و گرفتن گوشی و پلن و یا خرید گوشی از آمازون و بعد گرفتن یک پلن ساده مثلا از t-mobile کدومه؟
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.
31-12-2012, 07:56 AM
کاملا بستگی به میزان مصرف شما داره. سرویسهای prepaid اگر میزان مصرف خیلی کمی داشته باشید (حداکثر ۳۰۰ دقیقه در ماه) به صرفه هستند، اما در صورتی که مصرف بیشتر از این دارید، بهتره که plan بگیرید و به نظرم داشتن قرارداد اون قدرها هم بد نیست، چون به هر حال شما لازم دارید که سرویسی داشته باشید و بستن قرارداد باعث میشه که میزان زیادی از پول گوشی رو نپردازید، اما قبل از بستن قرارداد مطمئن بشید که شرکتی که میخواهید باهاش قرارداد ببندید پوشش سیگنال خوبی در شهر شما داره. AT&T و Verizon بزرگترین شرکتها هستند و در خیلی از شهرها پوشش سیگنال خوبی دارند. به خصوص Verizon از این جهت بهتر از بقیه است، اما معمولا سرویسهاش گرونتر هستند. به هر حال با هر شرکتی که میخواهید قرارداد ببندید با کسانی که از اون شرکت سرویس دارند صحبت کنید و نظرشون رو بپرسید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
31-12-2012, 10:12 AM
من تجربه خرید سیم کارت از t-mobile رو دارم، واسه من که جواب نداد و اصلا پوشش خوبی نداشت
به نظر من AT&T وstraighttalk خوب هستند، با توجه به اینکه straighttalk از لحاظ پوشش سیگنال هیچ فرقی با AT&T نداره و ارزون تر هم هست (31-12-2012, 03:33 AM)m.ost نوشته: سلام
01-01-2013, 11:27 AM
(31-12-2012, 10:12 AM)PAR!SA نوشته: من تجربه خرید سیم کارت از t-mobile رو دارم، واسه من که جواب نداد و اصلا پوشش خوبی نداشتنمیشه به طور کلی گفت که کدوم شرکت از بقیه بهتره. مثلا در شهر Irvine موقعی که من دانشجو بودم بر عکس بود و t-mobile بهتر از AT&T بود. باید دید که در شهری که شما میخواهید از سرویس استفاده کنید، کدوم شرکت خدمات و پوشش سیگنال خوبی داره.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
14-03-2013, 06:05 PM
(27-05-2012, 03:59 AM)'Mike' نوشته: من خودم از Straight Talk استفاده میکنم۳۰ $ ماهی میدم ۱۰۰۰ دقیقه ۱۰۰۰ تا TEXT و ۱۰۰۰ مگابایت اینترنت داره و کل آمریکا رو پوشش میده. کرییر این شرکت همون At & Tدلیل اینکه قراردادی استفاده نکردم این هستش که وقتی قرار داد میبندین هر ماه باید پول بدید! من استفاده زیادی ازش نمیکنم پس بهش احتیاجی نداشتم! گوشیمم سامسونگ اندروید هستش که باهاش همه کار میکنم! لذا اصلا احتیاجی نبود به قرار دادی!شما این از والمارت گرفتید؟
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ... ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ
گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم [align=right]♥♫ listen ♥♫ L (14-03-2013, 06:05 PM)'lavender' نوشته: شما این از والمارت گرفتید؟من که straight talk رو از وال مارت گرفتم نامحدود 45 دلار بعد از یه مدتی تصمیم گرفتم تعرفه رو عوض کنم و 1000 دقیقه مکالمه و... رو بگیرم وقتی کارت رو گرفتم و خواستم تلفن رو شارژ کنم، اپراتور اتوماتیک میگفت نمیشه با دقت پشت کارت رو خوندم، دیدم نوشته که کسانی که مکالمه نامحدود دارند نمیتونند از تعرفه های دیگه استفاده کنند زنگ زدم با یکی از اپراتورها صحبت کردم، گفت که آره دیگه اشتباه کردی گفتم خوب میدونم ولی 30 دلار پول دادم، نتونست کمک کنه دوباره زنگ زدم با یه اپراتور دیگه صحبت کردم و اون گفت که میتونه برام این کارت برای 15 روز به جای 30 روز شارژ کنه ... خلاصه شما حواستون باشه
21-03-2013, 05:57 PM
اگر می خواید PRE-PAID بخریدی حتماً همه چیزش رو با هم مقایسه کنیدو ببینید می تونید پلن رو تغییر بدید یا نه.
مثلاً اگر T-MOBILE باشید و فقط TEXT &MIN داشته باشید و بخواید DATA اضافه کنید بدون هیچ هزینه ی اضافی این کار رو انجام می دن ولی AT&T اینطوری نیست. من بشخصه از AT&T راضی نبودم ( نه از قیمتش نه از آنتن دهی) برای همین با T-MOBILE گرفتم. توی منطقه ی ما آنتن دهی خیلی خوبی داره و قیمتش هم مناسب هست.
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ... ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ
گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم [align=right]♥♫ listen ♥♫ L |
|