21-11-2013, 09:54 PM
(20-11-2013, 11:15 PM)'y.azizi' نوشته: سلام بر دوستان عزیز...
امیدوارم پر انرژی باشید.
من یه مدتی بود واسه اساتید دانشگاه های مورد نظرم ایمیل نمیزدم چون که مشغول کارهای سنگین و پر از جزئیات مربوط به اپلای بودم. حالا که کارای اپلای تموم شده میخام شروع کنم به اساتید فعال در رشته ی تحقیقاتی مورد نظرم (که از قبل تحقیق کردم و انتخابشون کردم و تعداشون تقریبا 50 تا میشه) ایمیل بزنم (البته قبلا این کار رو واسه نصفشون انجام داده بودم و 4 جواب خوب هم گرفته بودم ) و فقط بهشون اطلاع بدم که من علاقه مند به کار با ایشون بوده و اپلای هم کرده ام و خواهش کنم که اپلیکیشن من رو نگاه کنه.
مثلا بگم :
"استاد محترم، من فلانی هستم، به زمینه کاری شما علاقه دارم و خیلی وبسایت شما رو خوندم و با کارها و پروژه های شما آشنا هستم و غیره. (البته برای هر استاد، با توجه به مقاله هاش و کارهایی که کرده به صورت سفارشی ایمیل خواهم زد. استاد محترم، بنده برای پاییز 2014 به دانشگاه و دانشکده شما اپلای کردم. خواشمندم اپلیکیشن بنده رو ملاحظه بفرمایید. با تشکر".
-------------
به نظرتون چنین متنی خوبه. میشه نظرتون رو راجع به این کاری که میخام بکنم و همچنین ساختار کلی متن ایمیلی که میخام بفرستم واسه اساتید، بفرمایید.
بعدش اینکه، این روزها که کم کم کارهای اپلای داره تموم میشه خیلی احساس سکون میکنم. هی فکر میکنم بعدش چی میخاد بشه. نکنه مثلا یه مدرکی رو کم فرستاده باشم واسه جایی که منجر هدر رفتن تمامی زحماتم بشه و اینا. (مثلا من 60 دلار اپلیکیشن فی دانشگاه تگزاس دالاس رو پرداخت کردم بعد از یک هفته یه ایمیل از طرف دانشگاه اومد که شما چرا هنوز اپلیکیشن فی رو پرداخت نکردید.؟ ایمیل زدم شاکی شدم هنوز جواب ندادن. البته با بچه های دیگه صحبت میکردم میگفتن که دانشگاه های تگزاس همیشه این طوری هستن.)
---
طبق تجربه شما از الان دیگه باید به جز صبر چه کار کرد؟
با تشکر
از نظر من ايده اتو ن خوبه و با استقبال هم روبرو بايد بشيد . معمولا اساتيد رو دانشجويي كه اپلاي نكرده خيلي حسابي باز نمي كنند. حتي باور نمي كنند طرف قصد اپلاي داره و هميشه آخر ايميل ها تشويق مي كنند كه اپلاي كنند. ولي همونطور كه گفتيد بايد ايميل هاي خاص بزنيد و بهتره 1-2 مورد نكات خاص رزومه كه ممكنه با توجه به تحقيقات استاد براش جالب باشه تو متن نامه بزاريد .
ضمنا در خصوص مدارك بايد بهتون بگم. اپليكيشن هايي كه ارسال شده اند مثل نوزادان ضعيف و حساسي هستند كه بايد تا وقتي كه ايمني كافي رو پيدا كنند يك لحظه هم ازشون غافل نشيد. شما تك تك آيتم هايي كه به دانشگاه ها ارسال شده از قبيل :
نمرات تافل /آيلتس
نمرهي GRE
مدارك پست شده ( ريز نمرات و ..)
توصيه نامه ها و ..
رو تك تك چك كنيد بصورت مستمر و به محض اينكه ديديد پروفايلتون آپ ديت شد ديگه خيالتون راحت باشه كه نقص مدرك نداريد. اينطور نباشه كه فرستاديد ول كنيد به امان خدا. در اينصورت من با تقريب خوبي بهتون بگم ممكنه نصف بسته هاي شما هرگز به دپارتمان مربوطه نرسه به علت نقص مدرك. به هر حال اونها هم انسان هستند و ممكنه اشتباه كنند. پس شما وظيفه داريد تا آخرين لحظه كه مدارك از Graduate Officce به سمت دپارتمان بره لحظه ايي از اونها چشم بر نداريد و اين اصلا كار راحتي نيست. حتما پوشه هاي جدا بسازيد و تاريخ هاي ارسال و گزارش و پيگيري ها رو داشته باشيد به محض اينكه پروفايل ها تكميل شد براي خودتون يادداشت كنيد و به نوعي ارگانايز عمل كنيد. متاسفانه اكثر دانشجويان ايراني حداقل سالي 2-3 ست اپليكيشن دارند كه هرگز به دست استاد دپارتمان نميرسه كه اصلا ممكنه همون دانشگاه شانسشون ميبوده.حتما توصيه نامه ها رو پيگير باشيد كه ارسال بموقع داشته باشه يا استاد فراموش نكرده باشه. پس مي بينيد كه خيلي هم بيكار نيستيد.شادزي[img]images/smilies/smile.gif[/img]
ضمنا در خصوص مدارك بايد بهتون بگم. اپليكيشن هايي كه ارسال شده اند مثل نوزادان ضعيف و حساسي هستند كه بايد تا وقتي كه ايمني كافي رو پيدا كنند يك لحظه هم ازشون غافل نشيد. شما تك تك آيتم هايي كه به دانشگاه ها ارسال شده از قبيل :
نمرات تافل /آيلتس
نمرهي GRE
مدارك پست شده ( ريز نمرات و ..)
توصيه نامه ها و ..
رو تك تك چك كنيد بصورت مستمر و به محض اينكه ديديد پروفايلتون آپ ديت شد ديگه خيالتون راحت باشه كه نقص مدرك نداريد. اينطور نباشه كه فرستاديد ول كنيد به امان خدا. در اينصورت من با تقريب خوبي بهتون بگم ممكنه نصف بسته هاي شما هرگز به دپارتمان مربوطه نرسه به علت نقص مدرك. به هر حال اونها هم انسان هستند و ممكنه اشتباه كنند. پس شما وظيفه داريد تا آخرين لحظه كه مدارك از Graduate Officce به سمت دپارتمان بره لحظه ايي از اونها چشم بر نداريد و اين اصلا كار راحتي نيست. حتما پوشه هاي جدا بسازيد و تاريخ هاي ارسال و گزارش و پيگيري ها رو داشته باشيد به محض اينكه پروفايل ها تكميل شد براي خودتون يادداشت كنيد و به نوعي ارگانايز عمل كنيد. متاسفانه اكثر دانشجويان ايراني حداقل سالي 2-3 ست اپليكيشن دارند كه هرگز به دست استاد دپارتمان نميرسه كه اصلا ممكنه همون دانشگاه شانسشون ميبوده.حتما توصيه نامه ها رو پيگير باشيد كه ارسال بموقع داشته باشه يا استاد فراموش نكرده باشه. پس مي بينيد كه خيلي هم بيكار نيستيد.شادزي[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull