MaMi عزیز سوال داشتم خدمتون.شما تو این پست
گفته بودید که طبق روالی که طی کردید(این ارسال) ،دوره خروجی که گرفته بودید 30 روزه بود (در گذرنامه 30 روزه قید شده بود)
ولی کار شما حدود 10 روز بیشتر طول نکشیده و برگشتید.
حالا میخوام بدونم این مورد که استفاده کردید طبق
مدت اعطايي جهت سفرهاي مطالعاتي حداكثر چه بازه زماني را در بر ميگيرد؟
براي دانشجويان مقطع كارشناسي ارشد 6 ماه و دانشجويان مقطع دكتري 1 سال مي باشد. (منبع)
بوده؟چون اگر این باشه باید نامه ای از کشور مقصد هم برای تایید انجام پروژتون داشته باشید(مثل روال ارائه مقاله)
دانشگاه آزادکه اینطوری میگه!یعنی اوکی صرف استاد کافی نیست.
وگرنه در حالت عادی اجازه خروج با معافیت تحصیلی 20 روزست.
به نظرتون اگر بخوام از این تبصره استفاده کنم،چه راهی پیشنهاد می کنید که نیازی به این نامه تایید کشور مقصد هم نباشه؟
بعد اینکه شما که از این تبصره استفاده کردید میتونستید 30 روز رو تا 6 ماه هم افزایش بدید(بالفرض گفتم چون میدونم کارتون10روزه انجام شده)
گفته بودید که طبق روالی که طی کردید(این ارسال) ،دوره خروجی که گرفته بودید 30 روزه بود (در گذرنامه 30 روزه قید شده بود)
ولی کار شما حدود 10 روز بیشتر طول نکشیده و برگشتید.
حالا میخوام بدونم این مورد که استفاده کردید طبق
مدت اعطايي جهت سفرهاي مطالعاتي حداكثر چه بازه زماني را در بر ميگيرد؟
براي دانشجويان مقطع كارشناسي ارشد 6 ماه و دانشجويان مقطع دكتري 1 سال مي باشد. (منبع)
بوده؟چون اگر این باشه باید نامه ای از کشور مقصد هم برای تایید انجام پروژتون داشته باشید(مثل روال ارائه مقاله)
دانشگاه آزادکه اینطوری میگه!یعنی اوکی صرف استاد کافی نیست.
وگرنه در حالت عادی اجازه خروج با معافیت تحصیلی 20 روزست.
به نظرتون اگر بخوام از این تبصره استفاده کنم،چه راهی پیشنهاد می کنید که نیازی به این نامه تایید کشور مقصد هم نباشه؟
بعد اینکه شما که از این تبصره استفاده کردید میتونستید 30 روز رو تا 6 ماه هم افزایش بدید(بالفرض گفتم چون میدونم کارتون10روزه انجام شده)