(10-06-2012, 03:03 PM)farzad021 نوشته: من دانشجوی کارشناسی پیام نورم و معافیت استفاده میکنم.تا حالا هم مجوز خروج از دانشگاه نگرفتم.ضمن خوشامد به شما جهت پیوستن به فروم
می خواستم بدونم وقتی میرم دانشگاه برای گرفتن نامه خروج،نوع سفر رو تفریحی هم میتونم بگم؟چون یه بار حدود دو ماه پیش رفتم دانشگاه و مسئول رشته گفت فقط زیارتی و علمی!!!
من هم رفتم تو سایت IELTS برای تاریخی که میخواستم تو دبی ثبت نام کردم و اون نامه ای که میده برای confirm ثبت نام رو آوردم تو word و یه سری تغییرات دادم و پرینت گرفتم که آماده داشته باشم.که توش تاریخ و شهر رو هم دبی زده.(البته پولی پرداخت نکردم ها.فقط نامه اولیه)
حالا اگه شهر رو بکنم استانبول و آدرس محل برگذاری رو هم آدرس استانبول رو بزنم،بعدا به مشکل میخورم؟یعنی گیر میدن که این الکیه؟
بعد هم در مورد ضمانت نامه،کدوم بانکها مورد قبوله؟بانک ملی رو قبول میکنن؟
- اگر ارسال های قبل رو مطالعه کرده باشید، متوجه خواهید شد که، برای گرفتن نامه خروج از طریق سفر تفریحی، شما نیازی به نامه ای از دانشگاه نخواهید داشت، به همین دلیل مسئول مربوط گفته "زیارتی" یا "علمی"...یعنی در سفر تفریحی شما 15 میلیون وثیقه خواهی گذاشت...
- در مورد ضمانت نامه، هر بانکی (دولتی/خصوصی) مورد تائید است ولی معمولا بانک های خصوصی سریع تر کار شما رو راه خواهند انداخت
- هم چنین توصیه میکنم، این ارسال رو هم مطالعه بفرمائید
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.