(18-09-2012, 08:23 PM)Karim نوشته: شهروزجان درود بر تو،درود
بنظره من البته، داشتن بلند پروازی خیلی خوبه ولی بر اساس اطلاعات و آمار بنده هرکسی قصد رفتن به آمریکا رو داره بعد از دکترای (البته با کمی خوش بینی )باید خودشو یک فردی در نظر بگیره که ماهی میانگین شش- هفت هزار دلار در آمد داره اگه خانمتون هم اینقدر درآمد داشته باشه خوب این مبلغ دوبرابر میشه یعنی تشکیل یک خانواده و ماهی 12-13 هزار دلار درامد کل خانواده. و زندگی در یک شهر با متوسط استاندراد های اید ه آل جهانی چون همانطور که می دونیم در امریکاکیفیت زندگی در شهر به شهر فرق داره وبهترین شهرهای آمریکا در رنک های جهانی از نظر کیفیت زندگی در رده های میانی جدول قرار دارند.
وگرنه اون بلند پروازی و مولتی میلیاردر شدن وتمام علم رو در قبضه خود کردن یک چیزی هست که خیلی نمیشه روش حساب کرد همانطور که در امریکا فرصت رشد زیاد هست به همون نسبت هم رقابت شدید هست.
دوستان با تجربه اگه اشتباه گفتم تصحیح بفرمایید
موفق باشیم همگی
مخلص
در استاندارد شهرهای زندگی تمام پایتختهای اسکاندیناوی و شهرهای معروف استرالیا ( ملبورن، سیدنی و کانبرا) در وضعیت به مراتب بهتری قرار دارند. استثنائا حتی بازار کار استرالیا هم بهتر از آمریکاست . اصلا در آمریکا اگر رویایی فکر نخواهید کنید، چرا به کشور دیگری فکر نمی کنید؟ یعنی اگر دنبال بودن در شرکتهای معتبر، پیشرفت و رشد نباشیم استرالیا مثلا گزینه بهتری از آمریکاست.
فرصت رشد و رقابت زیاد، خیلی موتیویشن خوبیه! شما در شهرستانهای کوچیک ایران می تونید یک کسب و کار پردرآمد مرتبط با رشته خودتون رو شروع کنید یا در تهران؟
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)