01-01-2014, 05:43 PM
(01-01-2014, 04:18 PM)'butterfly' نوشته: دوستان عزیز می خواستم بدونم که نمره بخش های ریدینگ و لیسنینگ تی پی او ها رو چطوری باید حساب کنم؟ تا جایی که می دونم نمره ای که خود نرم افزار می ده درست نیست، ایا روش نسبت گرفتن درسته؟ الان من برای بخش لیسنینگ از 34 تا سوال 3 تا غلط داشتم هیچ سوالی هم بیشتر از یک نمره نبود میشه بگید نمره من از 30 چند میشه؟ نرم افزار زده 26.
این مورد رو هم من بگم که دوست عزیز نمره ها تو امتحان قطعا روی نمودار میره و این رو هم در نظر داشته باشین...
یعنی ممکنه یه نفر مطمین باشه مثلا 4 تا غلط داره و باید مثلا میگم 26 بشه یه دفعه تو امتحان میبینه 28 شده...اگه امتحان یکم سنگین باشه هم به خصوص روی نمودار رفتن ریدینگ و لیسینینگ قطعیه.
یعنی ممکنه یه نفر مطمین باشه مثلا 4 تا غلط داره و باید مثلا میگم 26 بشه یه دفعه تو امتحان میبینه 28 شده...اگه امتحان یکم سنگین باشه هم به خصوص روی نمودار رفتن ریدینگ و لیسینینگ قطعیه.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.