05-03-2014, 12:01 AM
(04-03-2014, 11:42 PM)'m1993' نوشته: سلام
یه سوالی.اینکه من الان از کجا باید بفهمم مقالم این قدر ارزش داره که isi بشه چون تو رشته من(گیاهان دارویی)اغلب تحقیقات اینطوره که یه گیاه انتخاب میشه یه فاکتورایی روش بررسی میشه و آخر هم نتیجه تاثیر اون فاکتور ها مشخص میشه یا اینکه یه گیاهی انتخاب میشه و تاثیر فصل ها و مکان ها روش بررسی میشه اینجا گیاه هاس که فرق داره و بیس کارها تقریبا یکیه.
الان من دقیقا از کجا بفهمم ارزش کارم چه قدر بالاست؟این که کمتر روی اون گیاه کار شده باشه یا من کار زیادی انجام داده باشم یا نتیجه ی خوبی گرفته باشم مهمه؟
میشه یه نفر راهنماییم کنه
ممنون
مقالتون رو با مقالات ديگه ژورنال مورد نظرتون مقايسه كنيد. هر سه مورد مي تونن مهم باشن. اينكه روي گونه اي كار كرده باشيد كه ديگران روش كار نكردن يا حداقل در ايران كار نشده باشه (كار نشدن در ايران مي تونه از نكاتي باشه كه در صورت نياز به دفاع از مقالتون در برابر ايراد اديتور ازش مي تونيد استفاده كنيد) خيلي مي تونه خوب باشه. نتايج خوب اهميت زيادي دارن به خصوص اگر بتونيد نتيجه خوبي براي ادامه كار كردن روي گونه و گونه هاي همون جنس داشته باشيد. استفاده از جديدترين روش هاي آزمايشگاهي هم خيلي ارزش دارند.
در نهايت هم اگر شك داريد و به اندازه كافي وقت داريد مي تونيد مقاله رو بفرستيد و با پاسخشون ارزش مقاله رو بفهميد. اگر قبول نكردن معمولا جاهايي كه كارهاي مشابه شما انجام مي دن رو معرفي مي كنن يا دليل رد كردن رو توضيح مي دن.
در نهايت هم اگر شك داريد و به اندازه كافي وقت داريد مي تونيد مقاله رو بفرستيد و با پاسخشون ارزش مقاله رو بفهميد. اگر قبول نكردن معمولا جاهايي كه كارهاي مشابه شما انجام مي دن رو معرفي مي كنن يا دليل رد كردن رو توضيح مي دن.
Whether you think you can or can't, you are right