15-04-2014, 12:56 AM
(14-04-2014, 10:28 PM)'Dr.Roya' نوشته: سلام و مرسی از اطلاعاتتون.من پذیرش با TA در SDSU دارم.دانشگاه ازم خواسته $8162 تا BS تهیه کنم که من حدود $20000 تاییدیه از بانک گرفتم.
آیا می تونم از این تاییدیه که به اسم پدرم هست برای ویزام (سفارت امریکا در دبی،البته نمی دونم ربطی داره یا نه!)هم استفاده کنم ؟
سلام
مبلغتون بالاست و اين احتمال ميره آفيسر بهتون گير بده. شايدم هيچ اتفاقي نيوفته اما شما راه بهانه گيري رو باز گذاشتيد مبلغ رو ببريد روي 10- 12 تا . گفتم كه ممكنه اتفاقيم نيوفته اما توصيه نميشه بيش از ملبغ I-20كه اونم فاند شما پوشش ميده. بله به اسم ايشون موردي نداره. بازم تصميم با خودتونه.
شادزي
مبلغتون بالاست و اين احتمال ميره آفيسر بهتون گير بده. شايدم هيچ اتفاقي نيوفته اما شما راه بهانه گيري رو باز گذاشتيد مبلغ رو ببريد روي 10- 12 تا . گفتم كه ممكنه اتفاقيم نيوفته اما توصيه نميشه بيش از ملبغ I-20كه اونم فاند شما پوشش ميده. بله به اسم ايشون موردي نداره. بازم تصميم با خودتونه.
شادزي
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull