(22-03-2014, 06:32 AM)'M1KE' نوشته: دو نوع BS وجود داره یکی اونی که به دانشگاه میدین و احتمالن همراهش یک فرم تعهد تمکن مالی (Affidavit) هم می دهند که امضا کنید که نشون بده خودتون یا یک حامی مالی دیگه می تونه هزینه های شما رو متقبل بشه و بعد به شما پذیرش رسمی یا همون I-20 رو می دهند. یکی هم BS ای هست که می بایست به سفارت بدین.
BS ای که به سفارت میدین از بانک های داخلی باشه مشکلی نداره. ولی اونی که دانشگاه از شما می خواد رو همونطور که دوستمون هم گفتن با رایزنی با مسوول ثبت نامشون راضی شون کنید که از حساب های داخلی بگیرین. اگر نشد که می بایست یک آشنایی چیزی در خود آمریکا پیدا کنید که به شما BS بده و در بدترین خالت می بایست بی خیال اون دانشگاه خاص بشین. مهم اینه که سفارت BS های بانک های داخلی رو می پذیره و دست کم با دانشگاه های دیگه یا در شرایطی که خودشون فاند داده باشن مشکلی نخواهید داشت.
آقا ممنون، راهنماییت خیلی مفید بود.
اما ببین یه مساله ای هست اینجا: من میتونم از آشنامون تو امریکا bs بگیرم (بنده خدا لطف کرده به مبلغ 150 هزارتا فرستاده در حالیکه من سالانه 13 هزارتا تو H-20 ام اومده) همونطور که گفتم گرفتن bs از کسی غیر از پدر و مادر و مخصوصا اگه اون فرد مقیم امریکا باشه ممکنه در گرفتن ویزا مشکل پیش بیاره. مضاف بر اینکه من رشته م حساس هم هست و نمیخوام این ریسک رو متحمل بشم.
شنیدم دانشگاه در فرم I-20 مینویسه که چه کسی آدم رو ساپورت مالی کرده و خب I-20 رو باید داد دست سفارت که این موضوع خطریه! آیا من میتونم bs پدرم رو بدم سفارت؟ سفارت به کسی که توی I-20 به عنوان پشتیبان مالی ذکر شده نگاه نمیکنه؟
بی زحمت پست قبلیم رو هم بخونید و درباره ایده م نظرتون رو بفرمایید
اما ببین یه مساله ای هست اینجا: من میتونم از آشنامون تو امریکا bs بگیرم (بنده خدا لطف کرده به مبلغ 150 هزارتا فرستاده در حالیکه من سالانه 13 هزارتا تو H-20 ام اومده) همونطور که گفتم گرفتن bs از کسی غیر از پدر و مادر و مخصوصا اگه اون فرد مقیم امریکا باشه ممکنه در گرفتن ویزا مشکل پیش بیاره. مضاف بر اینکه من رشته م حساس هم هست و نمیخوام این ریسک رو متحمل بشم.
شنیدم دانشگاه در فرم I-20 مینویسه که چه کسی آدم رو ساپورت مالی کرده و خب I-20 رو باید داد دست سفارت که این موضوع خطریه! آیا من میتونم bs پدرم رو بدم سفارت؟ سفارت به کسی که توی I-20 به عنوان پشتیبان مالی ذکر شده نگاه نمیکنه؟
بی زحمت پست قبلیم رو هم بخونید و درباره ایده م نظرتون رو بفرمایید