(18-04-2015, 10:49 PM)'sheyda2000' نوشته: سلا م دوستان
ظاهرا این فروم زیاد فعال نیست احیانا اگر کسی جواب سوال منو میدونه ممنون می شم اگر پاسخ بده
من لیسانس رشته مهندسی بهداشت محیط می باشم و در حدود 7 سال هم سابقه کاری مرتبط دارم از طربق ویزای کاری چطوری می تونم اقدام کنم و از کجا باید شروع کنم لطفا راهنمایی کنید؟
دوست من، شما اگر همین تاپیک رو از ابتدا مطالعه میکردید، متوجه می شدید که برای دریافت گرین کارت از این طریق، ابتدا باید شرکتی رو پیدا کنید که شما رو استخدام کنه و با ویزای کار (H1) وارد امریکا بشید و از اون شرکت بخواهید که برای شما درخواست گرین کارد بکنه. البته موقع پیدا کردن کار باید مطمئن بشید که شرکت مایل هست که برای شما درخواست گرین کارد بده. مراحل این کار هم میتونید در این تاپیک مشاهده کنید. اطلاعات مربوط به ویزای H1 رو هم میتونید در این تاپیک دنبال کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.