24-02-2014, 03:48 PM
با سلام ، دوستان گرامی کسی اطلاع داره که کدوم یک از بانک های ایران تحریم شده اند؟ من می خوام که BS رو از اون بانک اشتباهی نگیرم. مثلا بانک ملی - بانک پارسیان - بانک سامان رو میتونم بگیرم
گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا
|
24-02-2014, 03:48 PM
با سلام ، دوستان گرامی کسی اطلاع داره که کدوم یک از بانک های ایران تحریم شده اند؟ من می خوام که BS رو از اون بانک اشتباهی نگیرم. مثلا بانک ملی - بانک پارسیان - بانک سامان رو میتونم بگیرم
24-02-2014, 04:53 PM
(24-02-2014, 03:48 PM)'Mehrdoost' نوشته: با سلام ، دوستان گرامی کسی اطلاع داره که کدوم یک از بانک های ایران تحریم شده اند؟ من می خوام که BS رو از اون بانک اشتباهی نگیرم. مثلا بانک ملی - بانک پارسیان - بانک سامان رو میتونم بگیرم سلام
دوست عزیز بحث بحث تحریم نیست اصلا. اگه اینطوری بود که باید از بانکهای خارج از کشور bs میگرفتیم کلا میتونین از هر بانکی نامه بگیرین فقط دقت کنید که بهتره از موسساتی که اسماشون حساسه و بانک های حساس نامه نگیرین. بله از تمام بانکهای رسمی مورد تایید بانک مرکزی مثل ملی صادرات تجارت ملت شهر و ... و همچنین خصوصی ها مثل سامان پاسارگاد و ... هم بگیرید مشکلی نیست. بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
07-03-2014, 10:57 PM
[align=start]
سلام من يه full fund گرفتم.الان براي درخواست فرم I20 از دانشگاه نياز به BS دارم-اگه اينو الان بفرستم تا موقع دريافت وقت از سفارت ممكنه يه زماني گول بكشه. مدت اعتبار BS چقدره؟ ميخواستم بدونم موقع رفتن به سفارت اينBS منقضي نميشه؟ [/align]
در ضمن من به همراه شوهرم ميخوام برم (F2) حساب به اسم شوهرم باشه مشكلي داره؟ (07-03-2014, 10:57 PM)'amirmoghtadaee' نوشته:سلام مطمینین BS لازمه واسه شما؟ مگه فول فاند نیستین؟ معمولا فول فاند ها رو دانشگاه BS نمیخواد. در هر حال مشکلی نیست. به دانشگاه زودتر ارائه كنيد (اگه اسکن قبول کنه که چه بهتر) تا نامه صادر بشه چون صدور اين نامه در هر دانشگاهي مراحل خاص خودش رو داره و معمولا میگن بعد دریافت نامه 14 روز صبر کنید.البته بستگی به تعداد اپلیکنتها و چقدرBUSY بودنشون داره!تا زمان سفارت بعیده مشكلي براتون پيش بياد چون به محض دريافتش براي وقت اقدام ميكنيد. (دقت کنید اگر عجله دارید میتونید به دانشگاه بگید SEVIS NUMBER , SCHOOL CODE رو براتون بفرسته تا قبل اومدن I-20 وقت بگیرید. ضمن اينكه شما فاند داريد و BSضروري نيست ولی ممکنه در سفارت بگن سال بعد چیکار میکنی فاند قطع بشه که خوب اون موقع کار از محکم کاری عیب نمیکنه.BS هم 6 ماه اعتبار داره و مشکلی نیست(حالا بعضی ها دو روزه تو حساب میذارن بعضی ها مدت دار دارن فرقی نمیکنه) سوال دوم رو هم به دانشگاه بگید برای دوتاتون فاند در نظر بگیره و در I-20 درج میشه. یه قسمتی هست به نام DEPENDANT که در اون مقدار فاند رو مینوسن که واسه همون F-2 هستش. بااحترام
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
09-03-2014, 11:12 AM
بازم سلام و تشکر از شما دوستان . من امروز نامه بانک رو گرفتم . ولی توی اون آخرین موجودی من و تاریخ افتتاح حسابم و توضیحات دیگه داره . منظور از نامه BS همینه ؟ همین کافیه ؟ چون از بعضی ها شنیدم که پرینت حساب باید برد !!
میخوام ببینم آفیسر اینکه من سه ماه پیش چقدر توی حسابم پول بوده براش مهمه یا اینکه بدونه الان چقدر پول تو حساب دارم و مخارجم رو میتونم پرداخت کنم؟ لطفا راهنمایی کنید . بازم ممنون[img]images/smilies/smile.gif[/img] (09-03-2014, 11:12 AM)'Mehrdoost' نوشته: بازم سلام و تشکر از شما دوستان . من امروز نامه بانک رو گرفتم . ولی توی اون آخرین موجودی من و تاریخ افتتاح حسابم و توضیحات دیگه داره . منظور از نامه BS همینه ؟ همین کافیه ؟ چون از بعضی ها شنیدم که پرینت حساب باید برد !! سلام دوست عزیز نامه BS همونه و در واقع نوشته میشه که فلان فرد فلان قدر پول از فلان تاریخ تا فلان تاریخ (مثلا سرمایه گذاری بلند مدت یا کوتاه مدت) توی فلان بانک پول داره که معادل مقدار دلاریش رو میارن و پایینش مینویسن که 1 دلار امریکا برابر است با مثلا 24860 ریال! پرینت حساب و ..لازم نیست و بیشتر به درد روابط بین الملل داخل کشور میخوره تا سفارت. عین این: http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...5#pid43715 نامه بانکی 6 ماه انقضا داره ولی هر قدر نامه تازه تر باشه یعنی یا افتتاح بلند مدت باشه و یا کوتاه مدت هم باشه جدید باشه همون قدر بهتره.اگر براتون امکان داره سعی کنید که حداکثر یک ماه قبل از مصاحبه نامه رو بگیرید. البته بازم میگم قاعده همون 6 ماه انقضا هستش. واسه افسر فقط دیدن نامه بانکی معادل پولی که قراره داشته باشین تو حساب (که نمیدونم معمولا چقدر میذارن واسه ویزای B-1)+ اون انقضا مهمه. بااحترام
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم. (24-02-2014, 04:53 PM)'Charming' نوشته: سلام. دوست عزیز بعضی دانشگاه ها مثل Iowa State میگن حتما باید از حساب خارج ایران bs جور کنی! من الان حیرون همین قضیه ام!
22-03-2014, 12:29 AM
حرفشون که خیلی غیرمنطقیه. زنگ بزن بهشون بگو وقتی من و خونوادم تو ایران زندگی میکنم از کجا BS خارجی واستون بفرستم. جدیدا دارم به این نتیجه میرسم آمریکا هم دست کمی از ایران نداره. همه مثل همند انگار [img]images/smilies/angry.gif[/img]
به نظرم بهتر باشه با دانشجوهای ایرانی که اونجا درس می خونن مشورت کنی ببینی کسی بدون فاند یا پارشال فاند رفته اونجا و چیکار کرده. (21-03-2014, 11:27 PM)'keivan68' نوشته:
22-03-2014, 06:32 AM
دو نوع BS وجود داره یکی اونی که به دانشگاه میدین و احتمالن همراهش یک فرم تعهد تمکن مالی (Affidavit) هم می دهند که امضا کنید که نشون بده خودتون یا یک حامی مالی دیگه می تونه هزینه های شما رو متقبل بشه و بعد به شما پذیرش رسمی یا همون I-20 رو می دهند. یکی هم BS ای هست که می بایست به سفارت بدین.
BS ای که به سفارت میدین از بانک های داخلی باشه مشکلی نداره. ولی اونی که دانشگاه از شما می خواد رو همونطور که دوستمون هم گفتن با رایزنی با مسوول ثبت نامشون راضی شون کنید که از حساب های داخلی بگیرین. اگر نشد که می بایست یک آشنایی چیزی در خود آمریکا پیدا کنید که به شما BS بده و در بدترین خالت می بایست بی خیال اون دانشگاه خاص بشین. مهم اینه که سفارت BS های بانک های داخلی رو می پذیره و دست کم با دانشگاه های دیگه یا در شرایطی که خودشون فاند داده باشن مشکلی نخواهید داشت. ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
22-03-2014, 04:16 PM
(22-03-2014, 12:29 AM)'Leopold' نوشته: حرفشون که خیلی غیرمنطقیه. زنگ بزن بهشون بگو وقتی من و خونوادم تو ایران زندگی میکنم از کجا BS خارجی واستون بفرستم. جدیدا دارم به این نتیجه میرسم آمریکا هم دست کمی از ایران نداره. همه مثل همند انگار [img]images/smilies/angry.gif[/img] به هیچ عنوان زیر بار نمیرن. توی دو سال اخیر برای بقیه ایرانی ها هم همین بازی رو در آوردن و مجبورشون کردن از آشناها یا اقوام خارج از کشورشون bs بگیرن. حالا با توجه به اینکه گرفتن bs از فردی غیر پدر و مادر ممکنه شانس گرفتن ویزا رو بیاره پایین، من پیگیر شدم بصورت آنلاین یه حساب تو یکی از بانک های امریکا باز کنن و آشنامون که اونجاست پول رو بریزه و اینترنتی bs رو بگیریم و بعد طرف پولش رو برداره. نمیدونم واقعا امکان اینکار هست یا نه، فعلا یه ایده ست صرفا!
|
|