18-04-2014, 01:30 AM
(17-04-2014, 10:21 PM)'Charming' نوشته:سلام چون نظرم رو راجع به ایالات متحده خواسته بودید اینجا میگم براتون:
دوست عزیز gre تون خیلی خوب شده 332! تافل هم سعی کنید بالای صد باشه...شکسته نفسی نفرمایید...!
ببینید دو هدف میتونه پیش روی شما باشه:
1- مستر یه دانشگاه متوسط به بالا برین و دکترا دانشگاه خوب
2- دکترای مستقیم
ببینید اینکه رنک اصلا مهم نیست به نظرم آنچنان جمله مفیدی نیستش! راستش من هم ابتدا مثل شما فکر میکردم و میگفتم هر جا باشه برم فقط فاند بده ولی ایا واقعا مثلا دانشگاه رتبه 500 واسه شما فاند کامل بده و همزمان از یه دانشگاه رتبه 100 ی پارشیال فاند بده باز میرین به اولی!
ببینید مستر فقط فاند رو به صورت کاهش شهریه میگیرین مثلا نصفش یا کار شاقی بکنن شهریه رو نادیده میگیرن که بعیده...
اگر ئنبال فاند هستید قطعا باید به فکر دکترای مستقیم باشید اگر اون مورد اول که اشاره کردم مهم نباشه براتون...معدلتون 17 به بالا بود میگفتم فاند یا حتی شاید فول فاند میگیرین ولی معدلتون بینابین هست یکم سخته گفتنش.
نکته مهم اینکه شما روی دانشگاههایی زوم کنید که معدل دو سال اخر براشون مهمتره..این رو تو سایت دانشگاهها نوشته. در ضمن از تمامی رنک ها اپلای کنید.
ولی به نظرم حتما باید از دانشگاههایی که توی usnews (اونایی که بدون اکانت هستش مثلا تا رنک 120) میتونین پذیرش با فاند حالا نمیشه گفت چقدر رو بگیرین. حالا نه شاید از 30 یا 40 تای اول ولی به نظرم نمره gre کارتون رو راه میندازه اگه 332 باشه.
پ.ن: سعی کنین sop خوب و recommendation قوی داشته باشین تا حد امکان.
بااحترام
ممنون بابت پاسخ جامعتون...
منظور از این که رنک مهم نباشه مهم هست اما نه مثلا اینکه هدف فقط و فقط تاپ 20 باشه! مثلا زیره 300 یا 250 کافی هست.من بد گفتم منظورمو
رقابت برای دکترای مستقیم واقعا سنگینه و فک نکنم حتی نمره ی جی آر ایم بتونه پوشش بده معدلم رو(خدا استادای 4 ترم اول رو نبخشه:|)و مقاله ای که بعضیا دارن. راستش خودم ترجیح میدم مستر رو دانشگاه متوسط حالا با یه فاندی اگه بدن بخونم برای دکترا رزومه ی کامل تری بسازم
اون معدل دوسال اخرم منظورم این بود که میتونه این دانشگاهها هم مد نظرم باشه نه صرفا همینا
برای دانشگاه های فری اروپا و کانادا چی ؟ مثه المان و فنلاند و مسئله ی بورسش(حالا یا بورسه دولتی یا بورسه دانشگاه)
منظور از این که رنک مهم نباشه مهم هست اما نه مثلا اینکه هدف فقط و فقط تاپ 20 باشه! مثلا زیره 300 یا 250 کافی هست.من بد گفتم منظورمو
رقابت برای دکترای مستقیم واقعا سنگینه و فک نکنم حتی نمره ی جی آر ایم بتونه پوشش بده معدلم رو(خدا استادای 4 ترم اول رو نبخشه:|)و مقاله ای که بعضیا دارن. راستش خودم ترجیح میدم مستر رو دانشگاه متوسط حالا با یه فاندی اگه بدن بخونم برای دکترا رزومه ی کامل تری بسازم
اون معدل دوسال اخرم منظورم این بود که میتونه این دانشگاهها هم مد نظرم باشه نه صرفا همینا
برای دانشگاه های فری اروپا و کانادا چی ؟ مثه المان و فنلاند و مسئله ی بورسش(حالا یا بورسه دولتی یا بورسه دانشگاه)