02-12-2012, 12:46 AM
(01-12-2012, 04:22 PM)mohammadshz نوشته:در ابتدا از اینکه مدیران سایت وقت گذاشتند و جواب من را دادند بسیار متشکرم
من امروز نامه جز آمار را گرفتم البته تا اخر بهمن بیشتر دانشگاه برام تاریخ نکرد اگر بخوام باید دوباره ترم دیگه درخواست بدم
فقط یک سوال داشتم پس از اتمام اون 20 روز وقتی وثیقه را آزاد می کنیم پاسپورت را که ازمون نمی گیرن؟(می بخشید شاید سوال تکراری و یا حتی از روی جواب های دیگر قابل دریافت باشد ولی دوست داشتم دوباره بپرسم خیلی می بخشید)
فکر می کنید این تاریخ بهمن زده ممکنه مشکل ساز بشه؟
نه دوست من، پس از اتمام اون 20 روز، شما با گذرنامه و کارت ملی تشریف میبری نظام وظیفه خودت رو معرفی میکنید (یعنی اعلام میکنید که در کشور حضور دارید) و بعد نظام وظیفه یک نامه برای آزاد کردن وثیقه به شما میدهند که می برید بانک. گذرنامه تون رو هم پیش خودتون نگه دارید چون این گذرنامه 5 سال اعتبار داره و در طی این 5 سال، شما با همین گذرنامه باید از کشور خارج بشوید. تاریخ بهمن مشکل ساز بشه؟ از چه لحاظ منظور شما هست؟ مشکلی نخواهد بود...
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.