03-10-2014, 01:17 AM
حتی اگه دلیلش این باشه که مثلا بگه من میخوام رستوران ایرانی بزنم یا شیرینی ها و کیک های ایرانی درست کنم و این فرد مورد نظرم تخصص داره؟
اوضاع واقعی کار و روش های سرمایه گذاری در آمریکا
|
03-10-2014, 01:17 AM
حتی اگه دلیلش این باشه که مثلا بگه من میخوام رستوران ایرانی بزنم یا شیرینی ها و کیک های ایرانی درست کنم و این فرد مورد نظرم تخصص داره؟
03-10-2014, 06:50 AM
'alireza_7077عزیز
لینک کاریابی indeed شامل 4 تب است که برای شما 2 تب شانس را کاهش می دهد.
05-10-2014, 10:31 AM
ممنونم آقا بابک از توضیحاتتون ولی حتی اگه که اون فرد بگه من میخوام رستوران ایرانی بزنم و شیرینی ایرانی تولید کنم چی؟ بازم شانس کار با آمریکاییاس؟ یا ایرانی آمریکاییای اونجا؟
یه سوال دیگه هم داشتم. میتونم به عنوان یه کارآموز توی بعضی از دوره های کیک یا آشپزی تو آمریکا شرکت کنم؟ چجوری باید اقدام کرد؟ ویزاش به چه صورتیه؟ اگه ویزای توریستی نبود میشه به ویزای کار تبدیلش کرد یا فقط دوره که تموم شد باید برگردم ایران؟
06-10-2014, 12:05 AM
سلام علیرضا
ویزای امریکا برای ایرانی مثل يك روياي دست نيافتني است. ولي غير ممكن نيست. براي من بیش از 16 سال طول كشيد! ولي در مقايسه با ايران بايد گفت اگر این وقت و استعداد را در ایران صرف کنید موفق تر خواهید بود.
06-10-2014, 01:47 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 06-10-2014, 01:55 AM توسط alireza_7077.)
(03-10-2014, 06:50 AM)'kaveh asadi' نوشته: قبلا تو این سایت رفتم ولی منظورتون از ۴تا تب چیه؟ میشه بیشتر توضیح بدین؟ من خودم مثلا تو این سایت اون شغل و شهر مورد نظرو زدم فقط، کار دیگه نکردم! خب مسلما تو ایران میشه کار کرد ولی آدم یکم هوایی میشه!!!
![]() کار پیدا کردنم سخته. این که هیشکی سر کار خودش نیس یکم آدمو عذاب میده!
06-12-2014, 11:10 AM
با سلام
من لیسانس ادبیات زبان انگلیسی و دانشجوی رشته MBA گرایش بازاریابی استراتژیک در موسسه مدیریت صنعتی هستم 13 سال سابقه کار بازرگانی در شرکت استیل البرز دارم سرمایه زندگیم در ایران حدود 2000000 دلار است که ماهانه با نرخ دلار امروز میتوانند حدود 3500 دلار برایم ارسال کنند همسرم از طریق ویزای EB3 توانسته اسپانسری پیدا کند برای نیروی کار غیر متخصص در پیتزا هات به نظر شما با این شرایط بنده امکان یافتن کاری مناسب را دارم یا خیر؟منتظر راهنمایی های شما هستم ممنون
08-12-2014, 12:49 PM
با سلام
ببخشید یه سوال :مای که تو ایران همش تئوری خوندیم و واقعا اگه بخوایم راستشو بگیم عملی از صفرم کمتریم تو مقطع دکتری چیزی یاد میگیریم که بعدا کار پیدا کنیم یا سیستم اموزشیه اونام مثل ایران تئوریه و یه سوال دیگه اونجا دوره واسه یاد گرفتن حرفت میزارن مثل فنی حرفه ای ایران اگه هست هزینش چقدره یا مثل ایران رایگانه بخصوص رشته من که برق قدرت خوندم و وسایلاش تو ایران اونقد گرون هست که دانشگاها پول ندارن بخرن و اموزشمون بدن ما هم میشیم با مدرک بی سواد ممنون
14-12-2014, 08:10 AM
تحصیلات تکمیلی عمدتا پژوهش محور هست و نباید انتظار داشته باشین در اون شما رو مستقیما با صنعت آشنا کنند. در ارشدهای درس محور تا یک حدی میشه روی جنبه های کاربردی تر اون رشته متمرکز شد و به جای پایان نامه واحدهایی رو که فکر می کنید بعدا در صنعت به دردتون میخوره رو بگذرونید ولی در همون ها هم در نهایت این خود شما هستین که مثلا پروژه های درسی تون رو بر اساس پروژه های واقعی یا نرم افزارهایی که در رشته تون وجود داره انجام بدین تا یک مقدار کاربردی تر بشین وگرنه در همون دروس هم میشه کارهای تئوری انجام داد و هیچ وقت با صنعت آشنا نشد. همه چیز به خودتون بستگی داره اگر هدف وارد شدن به صنعت باشه خودبخود در طول تحصیل هم ابزارهای اون رو فراهم می کنید.
(14-12-2014, 02:56 AM)'ermia_p' نوشته: با سلام ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
24-12-2014, 12:52 AM
سلام.یه مهندس ژئوتکنیک با مدرک دکترا تو چه زمینه هایی میتونه ر امریکا فعالیت کنه؟ بعضی از دوستان فکر میکنن که حتمن باید دارای پروانه محاسبات باشیم و فقط هم بساز و بفروش انجام بدیم اما خود من تو یه شرکتی تو کارای تحقیقاتی نیروگاه های حرارتی مشغول به کار بودم ایا تو امریکا هم به همین منوال امکان کار های تحقیقاتی در شرکت ها برای مهندسین عمران وجود داره؟ میزان حقوق مهندسین عمران چقدر هستش؟
20-03-2015, 02:28 PM
سلام و ممنون از سایت خوبتون
می خواستم بپرسم وضعیت بازار کار و میانگین حقوق رشته حسابداری و رشته ژنتیک پزشکی در آمریکا چطوریه؟ |
|