19-04-2015, 08:50 PM
دوستان گرامی
اوضاع کار در رشته مهندسی بهداشت محیط چطور هست ؟
اوضاع کار در رشته مهندسی بهداشت محیط چطور هست ؟
اوضاع واقعی کار و روش های سرمایه گذاری در آمریکا
|
22-04-2015, 08:57 AM
سلام بابک جان من برای مستر میخوام اقدام کنم الانم دارم روی یه پروژه data mining کار میکنم سوالم اینه که بجز مدرک دانشگاهی ایا مدارکی مثل DBA یا همون database administrator مایکروسافت یا T_Sql programing ایا گرفتن certificate انها برای بازار کار اینده تاثیر داره البته یه نکته هم بگم که متاسفانه برای این certificate ها باید خارج از ایران مثل ترکیه یا دبی امتحان بدم متشکرم
22-04-2015, 10:27 AM
(22-04-2015, 08:57 AM)'ghiasedin' نوشته: سلام بابک جان من برای مستر میخوام اقدام کنم الانم دارم روی یه پروژه data mining کار میکنم سوالم اینه که بجز مدرک دانشگاهی ایا مدارکی مثل DBA یا همون database administrator مایکروسافت یا T_Sql programing ایا گرفتن certificate انها برای بازار کار اینده تاثیر داره البته یه نکته هم بگم که متاسفانه برای این certificate ها باید خارج از ایران مثل ترکیه یا دبی امتحان بدم متشکرم این جور certificateها تاثیر چندانی بر گرفتن پذیرش از دانشگاهها نداره، اما در آینده میتونه در پیدا کردن کار کمک کنه. البته باز بستگی داره که کاری که دنبال خواهید بود در همون زمینه certificate باشه. اگر نباشه تاثیر این جور certificateها زیاد نخواهد بود.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
11-05-2015, 07:00 PM
با سلام دوستان
من برنده لاتاری هستم و میخام بدونم برای یک معلم زبان با مدارک بین المللی مخصوصا از خود امریکا وضعیت کار تو چه شهر و ایالتی بهتره. اصلا وضعیت درآمدی یک معام چطوره؟
17-05-2015, 04:10 PM
سلام من تازه لاتاری برنده شدم و دارم سعی میکنم اطلاعات کسب کنم
برای کسی که معماری خونده شرایط کار آمریکا چطوره؟ و آیا میدونید کدوم ایالت بازار کار بهتری برای رشته من داره؟
18-05-2015, 08:20 AM
(11-05-2015, 07:00 PM)'mfte.teacher' نوشته: با سلام دوستان اطلاعات من در مورد تدریس زبان خیلی زیاد نیست، اما به طور کلی حقوق معلمها در امریکا خیلی بالا نیست. به همین خاطر شاید بهتر باشه که سمت شهرهای گرون مثل شهرهای بزرگ ایالت کالیفورنیا یا نیویورک نروید تا هزینههای زندگیتون خیلی زیاد نباشه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
18-05-2015, 08:24 AM
(17-05-2015, 04:10 PM)'narcies' نوشته: سلام من تازه لاتاری برنده شدم و دارم سعی میکنم اطلاعات کسب کنم درود،
تبریک برای برنده شدن در لاتاری. در مورد بازار کار، متاسفانه شرایط کار برای رشته معماری در امریکا چندان خوب نیست. دوستان من که در این زمینه کار میکنند حقوق چندان خوبی نمیگیرند و تعداد موقعیتهای شغلی هم براشون چندان زیاد نیست. اگر سرمایه خوبی داشته باشید و بتونید برای خودتون کار کنید، احتمالا بتونید از طریق ساخت یا بازسازی خونههای مسکونی درآمد مناسبی داشته باشید، اما همون طور که گفتم این مساله منوط به این هست که سرمایه خوبی داشته باشید که بتونید خونههای قدیمی یا زمین رو بخرید و بسازید.
ببخشید شاید خیلی به این تاپیک مربوط نباشه
ساعت کاری اکادمیک چه زمانی است ؟ یعنی اگر به طور معمول دوشنبه تا جمعه 9 صبح تا 5 بعد از ظهر ساعت کاری است استاد که انتظار نداره شنبه و یکشنبه هم پاشی بری آزمایشگاه ؟ در ایران بعضی استادا انتظار دارند دانشجو دکترا 7 روز هفته از صبح تا شب تو آزمایشگاه باشه !! (11-07-2015, 11:10 PM)Ehsan.T نوشته: ببخشید شاید خیلی به این تاپیک مربوط نباشه درود با اینکه مربوط نیست زیاد ولی جواب میدم. شما وقتی حقوق کامل میگیرید که 20 ساعت به اصطلاح در هفته کار کنید. من نمیدونم چرا شما نوشتین دوشنبه تا چهارشنبه؟! 2 شنبه تا جمعه باید میبود. دوست من در ایران انتظارات غیر واقعی است، ولی در آمریکا انتظارات هر استاد به اندازه خودش و به اندازه توان شماست. وقتی طرف نمیدونه elsevier چی هست، نمیاد به شما بگه در دانشکده رو خودت باز کن بیا آزمایشگاه!! البته اجازه بدید تعمیم ندم تا استادای به خصوص چینی دچار سو تفاهم نشن ![]() این علاقه خود شماست که ممکنه شما رو شنبه یا یک شنبه بکشونه دانشگاه. بااحترام، ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
14-07-2015, 06:58 PM
سلام.
اوضاع کار پرستاری بعنوان یک شغل برای ایرانیان در امریکا به چه وضعی است؟لطفا کمک کنید.مرسی |
|