(26-09-2016, 05:04 PM)nastaran1992 نوشته: سلام
دوستان من حدود یک سال تا زمان اپلای کردن وقت دارم و میخوام واسه دکترا با فاند برای امریکا و کانادا اپلای کنم
توصیه شما برای زیاد شدن شانس پذیرفته شدنم چیه؟
مخصوصا فاند گرفتن
ممنون
سلام،
کاش یه کم شرایطت رو دقیق تر میگفتی ولی به طور کلی موارد مهم اینا هستن:
1- معدل که مهمترین فاکتوره (مخصوصاً معدل لیسانس). اگه هنوز درس داری سعی کن معدلتو بالا نگه داری.
2- دانشگاهی که درس خوندی اونم فقط شاید یکی 2 تا دانشگاه برتر ایران باشه وگرنه دانشگاه آزاد و پیام نور و سراسری شهرستان خیلی واسه اونا فرقی نمیکنه چون اصلاً نمیشناسن. (البته اینم الان برای شما قابل تغییر نیست)
3- نمره تافل. سعی کن برای بالای 100 بخونی که نمره ات رقابتی باشه. البته به نظرم مثلاً نمره 105 با 115 خیلی فرقی نمیکنه. همین که بالا 100 بیاری مینیمم همه دانشگاه ها رو رعایت کردی. (ترجیحاً نمره رایتینگ و اسپیکینگ مثلاً بالای 25 باشه خوبه)
4- نمره جی آر ای. سعی کن هرچقدر میتونی نمرت بالاتر باشه. برعکس تافل به نظرم اینجا حتی 1 نمره هم مهمه، چون یه جور آزمون هوشه. دیگه بالای 310 خوبه. بالای 320 خیلی خوبه و بالای 330 عالیه.
5- مقاله. سعی کن مقاله ای اگر داری تا اون موقع اکسپت بشه چون فقط در اون صورت هست که اونا میتونن کیفیت کار شما رو بسنجن. اینکه مقاله سابمیت بشه و under review باشه خوبه ولی اولاً ممکنه مقاله ضعیف باشه و ریجکت بشه و ثانیاً ممکنه آدم به دروغ بگه مقاله سابمیت شده داره. بنابراین خیلی روی اونا نمیشه حساب کرد مگر اینکه اکسپت شده باشن. اگه به ژورنال نمیرسی حداقل 1-2 تا کنفرانسی بفرست که بدونن به تحقیق علاقه مندی.
چیزای دیگه هم هستن ولی فکر کنم اینا از همه مهمترن.
موفق باشی