21-10-2015, 10:45 PM
(21-10-2015, 06:51 PM)giga نوشته: سلام من یه سوال دارم. ایا برای گرفتن فول فاند از دانشگاههای اروپا و امریکا باید حتما نمره تافل و جی ار ای بالا داشت یا اگه مثلا سایر موارد خوب باشه این رو پوشش می ده. اگه میشه بگین نمره تافل و جی ار ای چند قابل قبول هست؟ با تشکر
با سلام
برای اروپا دانشگاه با دانشگاه فرق میکنه .
در مورد جی ار ای میدونم که خیلی از دانسگاه های اروپایی الزامی تیست ولی داشتنش مزیته .
مثلا برای فنلاند سه تا دانشگاه های هلسینکی - التو - مدرسه اقتصاد هنکن اازامی هست.
در مورد نمره زبان هم متایفاه برعکس امریکای شمالی به ایلتش بیشتر به میدهند .
مثلا میبینین با تافل 85 تو امریکا از یه دانشگاه متوسط فاند گرفه ولی برای اروپا حداقل تافل را 92 اعلام کردند. برعکس ایلتس ارزش بیشتری داره .
تقریبا ایلتس 6.5 معادل تافل 92 هستش که واقا بی انصافیه .
کلا برای اروپا شما تافل بالای 92 و ایلتس 6.5 برای حد اقا ها هستش حالا بیشتر باشه که قدرت شما رو نشون میده .
البته بعضا برخی دانشگاها ی اروپا مثله المان تافل 85 هم قبول میکنند ولی تعداد این دامشگاه ها زیاد نیستن . در کل باید برای بورس نمره بالایی داشته باشین که رقابت کنین . مثلا بعضا در دکتر هم دیده شده طرف بدون مدرک زبان تونسته فاند بگیره که بیشتر در حوزه اسکاندیناوی - المان - اتریش - هلند و ............. مزسو هستش البته گفتم که نادر هستش.
در مورد سایر اجزای رزومه مثله مقاله و سابق تدریس و کار هم مزن مساوی داره . اروپا همه رزومه رو در یک وزن در نظر میگیره . در صورتی که میبینی در امریکا سرف بدون مدرک زبان و صرف داشتن جی ار ای بالا میتونه راحت فاند بگیره .
در استرالیا هم برخی دانشگاه ها هستن که به مقاله خیلی اهمیت میدن .
معدل هم خیلی مهمه مخصوصا در برخی دانشگاه های استرالیا و در کانادا . در اروپا هم که وزن متعادلی داره .
موفق باشین
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti
En güzel duygular silindi gitti
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
En güzel duygular silindi gitti
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni
Ayrıldık sevgilim doymadım sana