15-02-2012, 02:44 AM
یکی از مسائلی که ذهن افرادی که به دنبال گرفتن پذیرش هستند رو مشغول میکنه، مساله تاخیر در ازدواج هست. خیلی از دوستان موقع گرفتن پذیرش شرایط ازدواج رو ندارند یا اگر داشته باشند، نگرانیهای مالی و اجتماعی و مسائل مبهمی که زندگی در خارج از ایران با خودش به همراه داره، باعث میشه که قبل از خروج از ایران ازدواج نکنند. بسیاری از این افراد به قصد گرفتن دکترا از ایران خارج میشوند و ممکنه چندین سال در خارج از ایران باشند. این مساله باعث نگرانیهایی در مورد دیر شدن سن ازدواج یا پیدا نکردن فرد مناسب به دلیل دور بودن از وطن میشه. اگر شما هم چنین نگرانیهایی دارید لطفا با پاسخ به این موضوع در بحث شرکت کنید و راهحلهای خودتون رو با دیگران به بحث بگذارید.
از دوستان خواهش میکنم که اگر شما نگران این مساله نیستید و ازدواج براتون مساله مهمی نیست، از ارسال پاسخهای نامربوط خودداری کنید. بحث ما بر سر مزایا و معایب ازدواج یا لزوم ازدواج نیست و این موضوع تنها به بحث در مورد راهحلهایی برای حل مشکل تاخیر در ازدواج به خاطر گرفتن پذیرش و ادامه تحصیل در خارج از کشور میپردازد.
از دوستان خواهش میکنم که اگر شما نگران این مساله نیستید و ازدواج براتون مساله مهمی نیست، از ارسال پاسخهای نامربوط خودداری کنید. بحث ما بر سر مزایا و معایب ازدواج یا لزوم ازدواج نیست و این موضوع تنها به بحث در مورد راهحلهایی برای حل مشکل تاخیر در ازدواج به خاطر گرفتن پذیرش و ادامه تحصیل در خارج از کشور میپردازد.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.