(31-08-2017, 02:30 PM)nanock نوشته: سلام،
واقعا پست عالی بود که من سالها منتظرش بودم ... سوال سوم شما بسیار بسیار برام اهمیت داره ... ای کاش در این مورد بیشتر میگفتین ... مثلا شده مادرتون پشت تلفن گریه کنه و بگه بابک برگرد ... یا پدرتون ...
برای من که تو سربازی بودم این نوع ناراحتی عذاب آور بود ...
نه، این مورد به این شکل پیش نیومد، ولی یکی دو سالی طول کشید تا به رفتن من عادت کردند. پدر و مادر من در این زمینه همیشه از من پشتیبانی کردند. میدونم که براشون خیلی سخت بود، اما با توجه به شرایط موجود میدونستند که امکان پیشرفت در اون زمان برای من در ایران محدود خواهد بود.
ممکنه چند سالی طول بکشه که شما و پدر و مادرتون به دوری عادت کنید. خوشبختانه در سالهای اخیر با بهتر شدن وضعیت اینترنت و وجود گوشیهای هوشمند و تبلتها امکان تماس ویدیویی و صوتی بهتر از قبل شده و این موضوع میتونه تا حدی فاصلهها رو هر چند به صورت مجازی کم کنه. برای خود شما رفتن به شهرهایی که دوستانی در اونها دارید یا تعداد ایرانیهای بیشتری در اونها هستند میتونه به کمتر شدن سختی دوری کمک کنه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.