03-02-2016, 05:17 AM
1- این قیمت برای هواپیمایی قطر معمول هستش. به طور کلی شما وقتی پرواز رو round-trip یا همون دو طرفه بگیرید، قیمت ارزونتر خواهد بود.
3- برای دریافت بلیط برگشت، نیازی به داشتن ویزا ندارید، چون در هیچ کدوم از مراحل خرید بلیط، از شما اطلاعات ویزا رو سوال نمیکنه.
4- بله میتونید با کردیت کارت همسرتون بلیط رو خریداری کنید، من خودم بلیط دوستم رو که ایران بود با کارتم خرید کردم و مشکلی نبود (چون در زمان خرید بلیط اطلاعات مسافر رو سوال میکنه و وقتی billing address و billing name رو پرسید، اطلاعات همسرتون - دارنده کارت - رو وارد میکنید).
2- در مورد کیفیت هواپیمایی ترکیش یا امارات من اطلاعی ندارم (چون باهاشون سفر نکردم) ولی میخواستم پیشنهادی بهتون بدم که هواپیمایی Aeroflot رو هم در نظر بگیرید. شاید با شنیدن اسمش و اینکه هواپیمایی روسیه هستش، یک مقدار شک کنید در موردش ولی بنا به تجربه های متعدد دوستان خودم که اکثرا هم جثه بزرگی هم دارند! و از هواپیمایی های مختلف استفاده کردند، واقعا راحته و قیمت خیلی مناسبی هم داره.
در مورد کیفیت خطوط هوایی هم پیشنهاد میکنم وبسایت های زیر رو نگاهی بندازید؛
و
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.