03-04-2015, 08:11 PM
پس یعنی تا حدودی بستگی به شانس داره که کدوم یکی از این دو فرم I130, I129 اول بررسی بوند. درسته؟
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا
|
03-04-2015, 08:11 PM
پس یعنی تا حدودی بستگی به شانس داره که کدوم یکی از این دو فرم I130, I129 اول بررسی بوند. درسته؟
03-04-2015, 08:17 PM
تا جایی که من اطلاع دارم بله همین طوره. البته وقتی فرم I130 زودتر تایید شده باشه شاید بشه اینطور نتیجه گیری کرد که این مرحله از کار در مقایسه با کیس های ازدواجی معمولی زودتر انجام شده و در نتیجه در نهایت زودتر به نتیجه برسه (مثلا حدود یک سال). با این حال شرایط پرونده ها انقدر متفاوت هست که نمیشه یک عدد دقیق گفت. مثلا مرحله کلیرنس سفارت ممکنه از صفر روز تا 5-4 ماه متغیر باشه (برای خانم ها که سربازی و معمولا سابقه کار زیادی نداشتن معمولا کوتاهتر هست).
(03-04-2015, 08:11 PM)'شیلا' نوشته: پس یعنی تا حدودی بستگی به شانس داره که کدوم یکی از این دو فرم I130, I129 اول بررسی بوند. درسته؟ ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
03-04-2015, 11:20 PM
جناب M1KE خیلی ممنون از توضیحاتتون. من و همسرم میخوام برای این پروسه از آمریکا وکیل بگیریم. ایا ایشون میتونند کمک کنند تا اول فرم I130 به جریان بیفته؟
04-04-2015, 03:06 AM
اگر می خواهید اول I130 به جریان بیافته شاید بهتر باشه که به جای ویزای غیر مهاجرتی K3 از ابتدا برای همون ویزای مهاجرتی ازدواج (IR1 یا CR1) اقدام کنید. اینکه می تونند یا نمی تونند رو بهتره از خودشون سوال کنید.
(03-04-2015, 11:20 PM)'شیلا' نوشته: جناب M1KE خیلی ممنون از توضیحاتتون. من و همسرم میخوام برای این پروسه از آمریکا وکیل بگیریم. ایا ایشون میتونند کمک کنند تا اول فرم I130 به جریان بیفته؟ ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
19-04-2015, 02:48 PM
سلام مجدد. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. همسر یکی از دوستان من 6-7 ماه دیگه سیتیزن امریکا میشوند و قصد دارند بعد از سیتیزنشیپ همسرشون برای ویزای ازدواج اقدام کنند. ایا بهتر هست قبل از سیتیزنشیپ رسما عقد و ازدواج کنند یا بعد از آن؟
ممنون
21-04-2015, 11:59 AM
با سلام، بهرام هستم
من با یک دختر آمریکایی قصد ازدواج دارم، که البته برای گرفتن ویزای آمریکا اول باید در ترکیه عقد کنیم (ظاهرا عقد بین المللی). لطفا میشه راهنمایی کنید من که ایرانی هستم و ایشون امریکایی، برای عقد کردن در ترکیه باید چه کار کنیم؟ اگه میشه روال کار رو بهم بگید. ممنون
21-04-2015, 10:39 PM
با سلام
من از طریق همسرم که green card آمریکا رو داره اقدام به گرفتن green card کردم. امروز بعد از 2 سال و نیم انتظار و ....یک email واسم اومده از NVC که بررسی ها تمام شده و منتظر نامه ی interview از سمت ما باش. آیا کسی اطلاع داره حدود چقدر دیگه من وقت interview می گیرم؟ ممنون .در ضمن از قبل هم بهم اعلام كرده بودن كه محل مصاحبه ابوظبي هست
22-04-2015, 10:22 AM
(19-04-2015, 02:48 PM)'شیلا' نوشته: سلام مجدد. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. همسر یکی از دوستان من 6-7 ماه دیگه سیتیزن امریکا میشوند و قصد دارند بعد از سیتیزنشیپ همسرشون برای ویزای ازدواج اقدام کنند. ایا بهتر هست قبل از سیتیزنشیپ رسما عقد و ازدواج کنند یا بعد از آن؟ فکر نمیکنم از نظر حقوقی فرق خاصی بکنه، اما از این جهت که اداره مهاجرت ازدواج رو صوری و فقط به خاطر گرفتن گرین کارد تلقی نکنه شاید بهتر باشه که قبل از سیتزن شدن ازدواج کنند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
پرونده های این گروه در مقایسه با گروه هایی مثل بردار و خواهر و غیره، زیاد زمان بر نیست و بعد از اعلام توسط NVC بعید می دونم بیشتر از 3-2 ماه زمان ببره که سفارت به شما زمانی رو برای مصاحبه اعلام کنه. در 3-2 ماه آینده ایمیل تون رو دقیق چک کنید که ایمیل سفارت به هرزنامه (spam) نرفته باشه یا در بین ایمیل های تبلیغاتی گم نشه. در ایمیلی که سفارت میده به طور دقیق اشاره میشه که مصاحبه در چه تاریخی هست و چه مدارکی رو باید برای اون آماده کنید.
(21-04-2015, 10:39 PM)'Sina_2222' نوشته: با سلام ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
Aboriginal Proverb -
04-05-2015, 11:07 AM
سلام من حدود ٧ ماهه امريكام.از طريق نامزدي امدم و ازدواج كردم الان ٢ ماهه مدارك را فريتاديم براي كرين كارتم ولي هنوز نيومده و اينكه شوهرم سيتيزن امريكا هست.از جايي نميشه بررسي كرد؟
|
|