04-10-2017, 10:10 PM
با سلام دوستان سهمیه منطقه بستگی به شهری داره که توش تحصیل کردیم یا شهری که کنکور دادیم؟ مرسی
هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه
|
04-10-2017, 10:10 PM
با سلام دوستان سهمیه منطقه بستگی به شهری داره که توش تحصیل کردیم یا شهری که کنکور دادیم؟ مرسی
04-10-2017, 11:55 PM
(04-10-2017, 10:10 PM)saeed201 نوشته: با سلام دوستان سهمیه منطقه بستگی به شهری داره که توش تحصیل کردیم یا شهری که کنکور دادیم؟ مرسیدوست عزیز سلام به آکادمیا خوش آمدید. شهری که تحصیلاتتون رو گذراندید، ملاک سهمیه مناطق هست. ارادتمند الهام .If it costs your peace, it's too expensive
05-10-2017, 05:24 PM
(04-10-2017, 11:55 PM)szeinalilathori نوشته: دوست عزیز سلام سلام ببخشید مطمینید که شهر تحصیل ملاک هست؟؟؟؟ چون من شنیده بودم بر اساس سهمیه قبولی در کنکور هست مثلا یه نفر توی شیراز که منطقه 1 هست کنکور میده و رتبش تو منطقه 1 میشه nهزار .حالا اگه با این رتبه مثلا شهرستان منطقه 2 قبول بشه وقت فارغ التحصیلی واسه خرید مدرک همون منطقه 1 حساب میشه.میشه خواهشا بیشتر توضیح بدید
05-10-2017, 05:24 PM
(04-10-2017, 11:55 PM)szeinalilathori نوشته: دوست عزیز سلام سلام ببخشید مطمینید که شهر تحصیل ملاک هست؟؟؟؟ چون من شنیده بودم بر اساس سهمیه قبولی در کنکور هست مثلا یه نفر توی شیراز که منطقه 1 هست کنکور میده و رتبش تو منطقه 1 میشه nهزار .حالا اگه با این رتبه مثلا شهرستان منطقه 2 قبول بشه وقت فارغ التحصیلی واسه خرید مدرک همون منطقه 1 حساب میشه.میشه خواهشا بیشتر توضیح بدید
05-10-2017, 10:35 PM
(05-10-2017, 05:24 PM)kamyab22 نوشته: سلام ببخشید مطمینید که شهر تحصیل ملاک هست؟؟؟؟ چون من شنیده بودم بر اساس سهمیه قبولی در کنکور هست مثلا یه نفر توی شیراز که منطقه 1 هست کنکور میده و رتبش تو منطقه 1 میشه nهزار .حالا اگه با این رتبه مثلا شهرستان منطقه 2 قبول بشه وقت فارغ التحصیلی واسه خرید مدرک همون منطقه 1 حساب میشه.میشه خواهشا بیشتر توضیح بدید درود احتمالا منظورشون همون چیزی هست که شما میگید. بله منطقه مهمه
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
05-10-2017, 11:34 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 05-10-2017, 11:37 PM توسط szeinalilathori.)
@Kamyab22
دوست عزیز سلام سهمیه مناطق در تقسيمات کشوری كه توسط وزارت كشور تعيين شده است، كشور داراي استان، شهر ، بخش و زيـربخش يا دهستان است. داوطلبان بايد توجه داشته باشند كه بخش محل تحصـيل سه سال آخر متوسطه براي داوطلبان نظام قديم و بخش اخذ مدرك پيش دانشگاهي و دو سال آخر متوسطه براي داوطلبان نظـام ترمـي واحدي يا سالي - واحدي در اختصاص سهميه نهايي آنان تعيين كننده است. داوطلباني كه در بند 16 فرم ثبت نامي خود در آزمون سراسري، سهميه ثبـت نامي مناطق را انتخـاب کرده اند، بر اساس سه سال آخر بخش محل تحصيل داراي سهميه نهايي منطقه يك، دو يا سه خواهند شد. -چنانچه بخش محل تحصيل هر سه سال آخر داوطلب در يك منطقه باشد، سهميه اختصاص يافته به آن منطقه به عنوان سهميه نهايي داوطلب منظور خواهد شد. - در صورتي كه بخشهاي محل تحصيلي سه سال آخر متوسطه داوطلبان از سهمية مناطق متفاوت باشد، سهميه داوطلب براساس بخش محل اخذ مدرك تحصيلي بخش مرفه تر (حتي يك سال از سه سال) تعيين مي شود. - فارغ التحصيلان كارداني آموزشكده هاي فني و حرفه اي، بر اساس بخش محـل تحصـيل سال اول، دوم و سوم هنرستان، داراي يكي از سهميه هاي منطقه يك، دو يا سه خواهند بود.- داوطلباني كه دو سال آخر تحصيل خود را در خارج از كشور گذرانده اند، جزو منطقه سه محسـوب مي شوند. - كليه داوطلبان معلول (نابينا، ناشنوا، نيمه بينا، نيمه شنوا و معلولان جسمي حركتي) جزو سهميه منطقه سه محسوب مي شوند. پی نوشت: منظور از تحصیل در پست قبلی تحصیلات دوره ی متوسطه و پیش دانشگاهی بود. ارادتمند الهام .If it costs your peace, it's too expensive
07-10-2017, 07:12 PM
سلام دوستان
من لیسانس و فوق رو دولتی خوندم. سهمیه کنکورم منطقه دو بوده ولی دانشگاهایی که خوندم منطقه ۱ بودن. با این وجود وقتی گواهی موقت فراغت از تحصیل ارشد رو گرفتم، زده بود به ازای چهار سال لیسانس ۸ سال و به ازای مدت ارشد دقیقا دو سال و چهار ماه و پنج روز!!! تعهد خدمت دارم. حالا هم توی دفتر کاریابی درخواست رد کردم تا بعد ۶ ماه لغو تعهد بگیرم... قوانین عدم کاریابی عملا میلیه... تنها چیزی که برام جای شک زیادی داره، بازه زمانی بعد از فارغ التحصیلی تا رفتن به خدمت و بعد از اون هم بازه ی زمانی پایان خدمت تا درخواست کاریابیه!! من ۴ ماه بعد دانشگاه تا خدمت رفتن علاف بودم و ۵ ماه هم بعد پایان خدمت تاخیر کردم توی درخواست کاریابی... کسی میدونه این تاخیرها برام مشکل ایجاد میکنه یا نه؟؟؟
20-10-2017, 12:36 AM
سلام دوستان ببخشید کسی اطلاع داره ک قیمتها از سال ۹۲ به بعد تغییری هم کرده یا نه؟ من شهرستان درس میخونم پرسیدم میگن قیمتها از سال ۹۲ که ترمی ۱۲۰۰ بوده (واسه کارشناسی)دیگ تغییری نکرده!!بنظرم عجیبه اینجوری .دانشگاه شیراز هم میرم بعد کلی بالا و پایین کردنم مسئولش بهم جواب نمیده میگه چون دانشجوی ما نیستی و فارغ التحصیل هم نشدی بهت نمیگیم!!تو سایت دانشگاه شیراز هم تا سال ۹۲-۹۳بیشتر نزدن.کسی اطلاع نداره باید از کجا بفهمم؟!
20-10-2017, 12:36 AM
سلام دوستان ببخشید کسی اطلاع داره ک قیمتها از سال ۹۲ به بعد تغییری هم کرده یا نه؟ من شهرستان درس میخونم پرسیدم میگن قیمتها از سال ۹۲ که ترمی ۱۲۰۰ بوده (واسه کارشناسی)دیگ تغییری نکرده!!بنظرم عجیبه اینجوری .دانشگاه شیراز هم میرم بعد کلی بالا و پایین کردنم مسئولش بهم جواب نمیده میگه چون دانشجوی ما نیستی و فارغ التحصیل هم نشدی بهت نمیگیم!!تو سایت دانشگاه شیراز هم تا سال ۹۲-۹۳بیشتر نزدن.کسی اطلاع نداره باید از کجا بفهمم؟!
20-10-2017, 01:40 AM
(20-10-2017, 12:36 AM)kamyab22 نوشته: سلام دوستان ببخشید کسی اطلاع داره ک قیمتها از سال ۹۲ به بعد تغییری هم کرده یا نه؟ من شهرستان درس میخونم پرسیدم میگن قیمتها از سال ۹۲ که ترمی ۱۲۰۰ بوده (واسه کارشناسی)دیگ تغییری نکرده!!بنظرم عجیبه اینجوری .دانشگاه شیراز هم میرم بعد کلی بالا و پایین کردنم مسئولش بهم جواب نمیده میگه چون دانشجوی ما نیستی و فارغ التحصیل هم نشدی بهت نمیگیم!!تو سایت دانشگاه شیراز هم تا سال ۹۲-۹۳بیشتر نزدن.کسی اطلاع نداره باید از کجا بفهمم؟! کسی که ورودی 92 بوده معلومه تا 96 فارغ نمیشه برا شما فرقی نداره که شما همون 1200 رو میدین اگه ورودی 92 هستین ورودی 93 سال بعد قیمت هاش میاد بیرون زمان پا که اونطوری بود
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
21-10-2017, 02:21 PM
سلام، سابقه کار کردن به همراه بیمه از مبلغ ازاد کردن مدرک کم میکند؟ ( کار در شرکت خصوصی)
21-10-2017, 09:17 PM
بله، میتونید از شرکتی که توش کار میکردید نامه ای دریافت کنید، مبنی بر اینکه از تاریخ X تا تاریخ Y در اون شرکت کار میکردید، بعد اون رو همراه مدارکتون به دانشگاه ارائه بدید تا از سنوات تحصیل رایگان تون کسر بشه (نیاز به نامه گرفتن از تامین اجتماعی هم نیست/حداقل تا چند سال پیش به نامه تامین اجتماعی نیازی نبود).
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید. |
|