03-02-2013, 10:22 PM
(03-02-2013, 09:07 PM)payman748 نوشته: سلام ، من دانشجوی ارشد معماری دانشگاه آزاد هستم ...درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم
می خواستم بپرسم که اگه از یه دانشگاه در خارج از کشور پذیرش بگیرم دوباره برای ارشدم می تونم با گذاشتن وثیقه 15 میلیونی از کشور خارج شم . یا به خاطر دانشجو بودنم تو همین مقطع نمی ذارن که خارج شم. و بهم معافیت تحصیلی دوباره نمی دن ؟ ممنون می شم اگه کمکم کنید.
دوست عزیز، شما در هر مقطع تحصیلی فقط یکبار میتونید از معافیت تحصیلی استفاده کنید.، مگر اینکه از اون مقطع تحصیلی انصراف بدهید (البته در کل دوران تحصیل، از کارشناسی تا دکتری فقط یکبار میتونید از مقطعی انصراف داده و دوباره با استفاده از معافیت تحصیلی در همون مقطع ادامه تحصیل بدهید).
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.