17-11-2012, 08:47 AM
(16-11-2012, 10:39 PM)نسترن1830 نوشته: سلام.خسته نباشید به تمامی دوستان عزیز و هموطن های گلم که هر کجا باشند ایرانی ایرانی بامرام هستند.خانوم عزیز. بطور کلی شانس برای اروپا باید بدونید که در اروپا باید بدنبال موقعیت خالی در مقطع دکتری بگردید و پس از اون برای رشته خودتون اقدام کنید به نظرم شانستون خوبه فقط مدرک زبان رو ذکر نکردید که بهتره داشته باشید. برای هلند، نروژ ، المان و فرانسه در زمینه رشته شما دانشگاههای خوبی وجود داره. در خصوص فاند هم کسی نمیتونه نظر قطعی بده اگر بتونید با اساتید رشته خود در دانشگاههای مذکور مکاتبه کنید برای فاند که خب می توانید روی مقدار و هزینه های اینده تمرکز نمایید به هر حال شانس پیدا کردن و گرفتن فاند بستگی به تعداد متقاضیان و بودجه دپارتمان و یا حقوق استادی داره که می خواهید در اونجا اقدام کنید.
ببخشید من برای دکترا میخوام یه کشور اروپایی اقدام کنم.شما بفرمایید که واسه کدام کشور و دانشگاهی شرایط اقدام را دارم؟
لیسانس زیست شناسی از دانشگاه سراسری با معدل15.
ارشد میکروبیولوژی از دانشگاه ازاد با معدل18
ثبت 2 باکتری در NCBI
10 کنفرانس بین المللی و ملی در ایران که مقاله داشته ام
4 مقاله ISI در مجلات افریقایی-مالزی-هند
3مقاله علمی پزوهش که 2تای آن isc شده
مجری5 طرح دانشجویی تمام شده
سابقه تدریس دانشگاه 2سال
دارم واسه زبان تا اسفند اماده میشم اما فعلا مدرکی ندارم
هر کدام از دوستان درباره این شرایط متوسط بنده نظری دارند بفرمایند که از کدام کشورها میتونم فاند یا بورسیه بشم؟
ازاد اندیش باشید
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public