10-05-2017, 09:13 AM
(07-05-2017, 11:40 PM)soda85 نوشته: سلام؛ میشه لطفا توضیح بدید چرا بهتره BS از حساب خودمون ارائه ندیم؟من 32 سالمه و چند سال سابقه کار دارم؛ نمیتونم بگم خودم این پول رو جمع کردم؟ یا چرا در این سایت گفته شده برادرم که ساکن امریکاست نباید BS برام بده؟ ممنون
برای شما که سنتون بیشتر هست و سابقه کار دارید، اگر مبلغ موجود در حسابتون مبلغی هست که با شرایط معمول در ایران میتونه پسانداز خودتون باشه، مشکلی نداره که از حساب خودتون باشه. برای خیلی از دوستان که تازه فارغالتحصیل شدهاند، داشتن دهها میلیون تومن در حساب بانکی خودشون با توجه به این که خیلی اوقات سابقه کار چندانی ندارند معقول نیست و آفیسر ممکنه شک کنه که مدارک مالی واقعی نیستند.
در مورد برادرتون، به طور کلی داشتن اقوام نزدیک و به خصوص اقوام درجه یک برای گرفتن ویزای دانشجویی نکته منفی محسوب میشه. البته این طور نیست که هر کسی که فامیل نزدیک داشته باشه نتونه ویزا بگیره. بسیاری با داشتن اقوام درجه یک ویزا گرفتهاند، اما هر چه شرایط طوری باشه که احتمال موندن شما بعد از اتمام تحصیل در امریکا بیشتر بشه، احتمال گرفتن ویزا کمتر میشه. در نتیجه میگن که بهتره این مساله که برادرتون در امریکاست و توانایی ساپورت مالی شما رو داره رو در مدارکتون پررنگ نکنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.