(08-08-2015, 08:48 PM)JEFJEF نوشته: بله برای fall میرم و تا 3 سپتامبر وقت دارم ، امیدوارم که مشکلی پیش نیاد و برسم .
آمریکا آشنایی ندارم ، فقط خواهرم کانادا زندگی میکنه
واقعا ممنونم خیلی خیالم را راحت کردید
تنها نکتهای که ممکنه جا انداخته باشم اینکه آفیسر دوم ازم پرسید این پول را از کجا آوردی ؟ گفتم 30000 اولیه را پدرم بهم داده و بقیه اش با سرمایه گذاری در real estate با دایی ام و اینکه خونه ام را اجاره دادم و saving خودم از درآمد سالیانه ام به دست آوردم ، بعد از 10 دقیقه پرسید چقدر پول رو پدرت داده بود گفتم 30000 تا ، گفت تو چند دقیقه پیش گفتی 100000 تا ! و من بهش گفتم من همچین چیزی نگفتم! ,ولی نپذیرفت . گفتم شاید miss understanding شده باشه یا من سوال شما رو متوجه نشدم . ولی گفت من متقاعد نشدم که تو پول داری و ریجکتم کرد. من نگرانیم اینکه اینا رو ثبت کرده باشه واز دید خودش نوشته باشه که من دروغ گفتم بهش. کاملا ترسیده شدم
با تشکر و احترام
درود
دوست من نگرانیتون جایز نیست! بلاخره شما بهونه دادید دست ایشون، و آفیسر هم رد کرده. حالا کمی هم بی انصافی کرده در مورد حرفهای شما. همانطور که گفتم حدود 40000 تا به حساب پدر یا مادر BS بگیرید از یک بانک معتبر به قیمت دلار آزاد، با خیال آسوده برید سفارت آنکارا. آنکارا سختگیر هست ولی نامرد نیست!
نظر شخصی بود البته این مورد آخر.
پ.ن: نگرانی من احتمال طولانی شدن کلیرنس شما و نرسیدن به ترم هست که البته بازم مهم نیست نهایتش دیفر میکنید. منظورم اینه خودتون رو امیدوار نکنید که درجا ویزا بدن، مهم همون ویزا دادنه حالا دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره!
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.