03-05-2015, 11:19 AM
(01-05-2015, 03:24 PM)'bahareh_cs' نوشته: با سلام
یه سوال داشتم راجع به ترم بهار. به نظر شما شانس پذیرش و فاند برای ترم بهار کمتر از پاییز هست؟ اگر اینطوره به نظرتون این تفاوت در حدی زیاد هست که یک سال دیگه صبر کنم و برای پاییز سال دیگه اپلای کنم؟ ممنونم.
در خیلی از دانشگاههای امریکا تعداد دانشجویانی که در ترم بهار میپذیرند و همچنین فاندهای موجود برای ترم بهار کمتره، از طرفی متقاضیان هم کمتر هستند. در نتیجه شاید خیلی راحت نشه گفت که شانس کدوم یک کمتره، اما من گاهی دیدهام که بعضی از دانشگاهها فاند رو فقط برای ترم پاییز در نظر میگیرند. طبیعتا در این جور موارد، شانسی برای فاند در ترم بهار وجود نداره.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.